Heide merhaba Büyükşehir belediyesi ücretsiz emzirme danışma hattı 05529598696 yanlış hatırlamıyorsam emzirme danışma timi yazarak Google’dan da bakabilirsiniz. 7/24 yardımcı oluyorlar
solgarın bira mayası tableti 120 TL 5 ayda anca bitti daha 2. Kutuyu yeni aldım doktorum vücutta hormonları süt üretimi için tetiklediğinden o artırmazsa hiç bişey işe yaramaz demişti şükür sütüm oğluma yetiyor .
1,5 ay meme+mama gittik dogum için hazırladığım hastane çantasına bile mama koydum ki çocuk aç kalmasın niye zararlı olsun ki mama. milyonlarca çocuk mamayla büyüyor eğer sütüm düzene girmese tabiki mama verecektim .
Bebeğim alerjik 3 aydır süt ürünleri diyeti yapıyordum şimdi yumurtayı da diyete ekledik çocuğumda bi düzelme yok kimbilir neye alerjisi. Hangi birisini kesip deneyeyim .bi ara artık kafam attı çocuğa süt değil zehir veriyorum alerji maması vericem die tutturdum . Psikolojim bile bozuldu.
herşey nasip kısmet meselesi siz elinizden geldiğini yapın gerisini kafaya takmayın.
Sanki sokakta bulduğumuz kedi yavrusuna mı bakıyoruz, kendi canımız evladımız baktıklarımız. Hepimiz en iyisi olsun diye kendimizi paralıyoruz. Bana karışmaya kalkanlara cevabım hep bu. İç güdülerinizle hareket ettiğiniz stressiz yaklaştığınız sürece bebekte hisseder.