Vaveyla26 4.aya girdik geceleri ne derin uyku gündüzleri de neredeyse hiç uyku yok yaşayanlar bu duruma çözüm bulabilenler varmı ????
Haticekkbkr Vaveyla26 4. Aya mı girdiniz yoksa 4. Ayı mi doldurdunuz aceba. Yani 4. Aya yeni girdiyseniz daha 3 aylık sanırım bebeğiniz.
Berivankuru Vaveyla26 4. Ay atağı yaşıyorsunuz hayırlı olsun hanımlar . Bizde çok zor zamanlar geçirdik. Perişan olduk ailecek.ama geçti. Büyük bir sabır göstermemiz gerekiyor.😊💜
ErvaKoc Ne çok benziyoruz 4 ay 13 günlük ama ben kabullenmeye karar verdim çünkü düşünmekten kendimi yıpratıyordum gündüz uyumayan insan gece nasıl bayılmaz şaşkınlıklar içerisindeyim:( bizimkini izliyorum ama malesef direniyor yani
Vaveyla26 ErvaKoc bizde 4 ay 3 günlüğüz 1 haftadır bu şekilde beyin fonksiyonlarım çalışmamaya başlıyor vallahi 😂 aynen öyle gece gözler fıldır fıldır olan uykusu da kaçıcak diye karanlık odadan çıkarmıyorum geliyorlar bana 😂
Serenty Berivankuru ya bu atak olaylarina pek inanmıyordum ama benim oğlumda 4 aylık hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.
Vaveyla26 Berivankuru ne zaman geçti acaba Eternity inanılır gibi değil ya sonra düzene giriyormu çünkü kızım gece uykusunda hiç uyanmazdı doğduğundan beri hiç alışık olmadığım bi durum
Berivankuru Serenty hesaplıyor.com ’dan ataklarınızı hesaplayin. Ben sık sık bakıyorum Çünkü çok fazla huy değiştiriyorlar atak döneminde
SerifeTK Benim oğlum da 3 ay 29 günlük. Bi anda gece uykuları bozulmaya başladı. Anlamlandırmaya çalışıyordum meğer ataktanmış. 🙄 Gündüz zaten taş çatlasın 15-20 dk uyuyor. Bazen hiç uyumuyor. Gece uykusuna zor geçmeye başladı. Çok yoruyor.
Melek1992 oglum 4ay 9 gunluk.4ay oldugu gun emmeyi reddetdi 9gundur sagarak biberonla emziriyorum. Bebeyiniz emmeyi reddetdimi.etdiyse be yapdiniz? sagarak be kadar emzire bilirim?yardimci olun lutfen
ipek3 Vaveyla26 benim kızımda 4 ay 10 günlük. Gündüzleri zor bela 1 saat-1 buçuk saat uyuyor. Gece uykusuna geçmek bilmiyor saatlerce uğraşıyorum. Bitsin artık bu atak.
elifimmmt Vaveyla26 NEBE suresini dinletirseniz hemen uyur inşallah ☺️ Bide sağına döndürüp uyutun ben böyle yapıyorum belki işinize yarar ❤️
Eternity Vaveyla26 4. ay atagina hosgeldiniz 🤣 5 hafta suruyor haberiniz olsun 😂 Delirmek icin muthis bir zaman 🤣 Biz 5 aylik olucaz yavas yavas geciyor gibi
ikipasaannesi Vaveyla26 bizim doğdu doğalı gece uykusu yok ilk zamanlar 3 e kadar Uyumuyordu simdi ise sabah 6 yı buluyor uyuması ve gündüz 3 e kadar uyuyor sonra 🙄🥱
AybarsOzge Vaveyla26 4 ay 7 günlük tamamiyle benim oğluşum dün gece 9 buçukta uyuttum 1 saat sonra uyandı doyurdum 12 yi geçiyordu bi daha uyuttum dedim tamam gece uykusuna yattı 1 saat sonra uyandı ağladı sonra kaçta uyudu bilmiyorum 1 gece iyi uyuyorsa diğer gece saat başı uyanıyor ve gözler fıldır fıldır geçsin artik
Eternity Vaveyla26 🤷🏻♀️ benim de kızım ya bir kere ya da hiç uyanmazdı, şimdi 2 kere uyanıyor yiyip yatıyor, düzene girdi girecek, yemeye de başladı bakalım