Rabiaaa22 varmı şöyle kesintisiz 2seneye yakındır oynayan?kızlarla oynarm herzamn 😉guzel dostluklsr kurdum çok,gır gır şamata gecer oyunlarmZ. 『RABİAヅ ismim bu kopyala yapıştır ile ekleyebılırsnz😎👊🏻👏🏻
Deletedmom347 Rabiaaa22 yaaa oynuyodum 5 gun once dogum yaptigim icin biraktim cocuk buyusun geri basliycam cok ozledim ya😄
Rabiaaa22 Deletedmom302 evladım yeni eve geldi 😏prematüre.ama nerden nerden vakit buluom.butun gun olmasada 4,5 el giriom.akşamları daha aktifim ama bazen uyuyorm kocama postalıom cocugu.suan mesela sallıyorm bır yandan hafif hafif.bir yandan sütümü sağıyorm bır yandan kidste cevap yazıyorm. 5 parmağımda 5 marifet🤣🤣
Rabiaaa22 Deletedmom347 benımde bebeğim oldu inan bağımlısı oldugum ıcn yinede bırakmadım silmedim oyunu.cnku royalpass alıyorm.bu sezon mütişşş yaa🥳 telefonu ısırcam okadar güzel🤣🤣
Deletedmom347 Rabiaaa22 aynenn bu sezon super bende kaldirmadim oynicam biraz cocuk kendine gelsin diye bekliyorum cunku en ufak sese uyaniyor😄😄
Deletedmom278 Rabiaaa22 Ben sizi ekleyeceğim. Benimde stres attigim tek oyundur eşimle oynarız boş vaktimiz de. 🤗
Rabiaaa22 Deletedmom278 aynen bızde eşimle oynnuyorz ben alıştrdm ona.geçen silmiş yuklemıcem dedi.bende iddaya girdm geri yukleyecen dıye 1gun gectı yukledi🤣🤣
Deletedmom278 Rabiaaa22 blackswan¤ Siz ekler misiniz iPad ten oynuyorum da kopyala yapıştır işlemi olmadı.