Kuzumm Bebeğim 3 ay 7 gunluk hasteneye falan giderken bebek arabasi çok ağır oluyor aceba nasıl bi kanguru kullanmam gerek yani ürün özellikleri ne olmalı yardımcı olabilirmisinuz
BaharBebek34 Kuzumm ben Chicco easyfit Aksum, ergonomikler arasından onu sectim çünkü tek başıma Giyip çıkarabilecrğim ve çok kapalı olmayan bir model arıyordum. Memnunum.
Giraysmom20 Kuzumm ben elele ergoair aldım kendime bel destekli bebek içinde popo desteği var oğlumu ayarlamak için oturttuk varlığını hissetmiyorum pek gayet memnun kaldık
AselLilam13 Kuzumm Benim kızımda 4 ay 3 günlük 3 aylıkken koymaya başladım gayet severek kullanıyoruz rahat bende aşıya felan giderken böyle gidiyoruz bağlamakta kolay e bebek babyplus balance anatomik kanguru diye markası var
yakupcan Kuzumm babywearing turkiye facebook grubu var. orda ergonomi açısından bilgilendiriyorlar. ben boba aldım memnunum. en temel kıstas bacakların popoya göre m şeklinde durması dizlerin popodan yukarıda durması.
Kuzumm yakupcan BaharBebek34 Fotoğraflarını atabilirmisiniz veya hangi siteden aldıysanız sayfa adını rica edebilirmiyim hem hesaplı hemde bebeğim ve benim rahat edeceğim birşey olsun istiyorum Civilden 1 tane buldum ama foto atamiyorum
BaharBebek34 Kuzumm ben de foto atamıyorum maalesef. Ben gidip rbebek te bir kaç çeşit deneyip karar verdim. Çok da yardımcı oldular, anlattılar. İnternet sitelerinde var aslında ama hepsiburada sanaldım. 100 liraya yakın fark vardı aralarında.