Aras-ve-annesi Goksuzan00 hamilesin o zaman 🙄 yarım saati geçtikten sonraki sonuç geçersiz tab• idrar buharlaştıran sonra iki üç saat sonra ikinci çizgide silik bir şekilde çıkıyor. Hemen çift olduysa hamilesin demektir .
Esmataha Goksuzan00 yanılma payları az oluyor canım, hayırlı olsun. Sabah kan tahlili yaptır istersen bir de
Mom19 Goksuzan00 Bende inanmadım menopoza girdiğimi farklı bı hastalık olduğunu bile düşündüm ancak keseyi sonrada bebeği ve kalp atışlarını görünce inanmam gerektiğine karar verdim 🥴🥴🥴
Mom19 Vinividiviciii hahaha Allah seni hayırdır yeni hesap açmışsın bende seni merak ediyordum kayboldun die 😂Ne yaptın gördün mü keseyi bebeği filan
Vinividiviciii Mom19 Ya giremiyorum diğerine 🥺 Saçma bi isimle açtım dolanıyorum buralarda 😂Yarın gidiyorum doktora sen ne yaptın nasıl bebiş😄😍
Mom19 Vinividiviciii 😂😂Aynen eski hesabından hiç fire vermiyorsun.Ben gittim kalp atışını duydukda hala inanamıyorum.😒😒Şaka gibi geliyor ama.bas donmelerim midem feci .Sende belirti var mı ?
Vinividiviciii Mom19 Ya benimde midem bulanıyor kızımda gecenin 3 ünde lahmacun aşerirdim tık demezdi geçen gece öldüm bulantıdan acaba diyorum psikolojik mi😂
Mom19 Vinividiviciii Her hamilelik birbirinden farklı geçiyor.Benim 4 üde farklı ama 3 ye zordu buda zor başladı böyle 7 ay gecermi 8 haftalık oldu bu arada sen ?