Siblkrdg Her saat başı uyanıyor deli olacağım iki diş ckti alttan subat 24 nde doğum yaptım atakk donemide geçti
Zeliha23 Siblkrdg erken çıkarmış dişi allah yardımcın olsun benim kızım 9 aylık hala daha bazı geceler saat başı kalkiyo
Serenaycnx Siblkrdg aynı gün doğum yapmışız bizde dış yok ama eller hep agizda. Uyumaya direniyo ayakta yok kucakta yok huy degistirdi 😭😆
yanlizanne Siblkrdg meme vermeden sakinleştirmeye calsiin sürekli meme verirseniz memeyle uyumak ister ondan da uykusu bölünür durur
Zeliha23 Siblkrdg huysuzluk oluyo genelde benim kızımda oldu mesela ama benimkinin uyku düzeni hiç yoktu zaten ınşaallah senin bebegin düzelir ve seni hiç yormaz
Hayhay Siblkrdg bizde aynı durumdayız yıldım artık ya. Şimdi sıcaktandır dedim üzerindeki örtüyü incelttim bakalım ne yapacak.
BalkizimBaloglum2 Benimkide 4 ay 27 günlük aşağı yukarı bir haftadır aynı kızım geceleri iyi uyurdu saat başı kalkmaya başladı gündüzleri zaten doğru düzgün uyumuyor bu ay böyle oluyormuş inşallah geçer yoksa işimiz iş 😕