gizemeylulk Gazlı bir Bebeğim var her yolu denedim bir türlü sakinleşmiyor geceleri son çare internette hamak beşiğin kolik bebeklere iyi geldiğini duydum aranızdan kullanan var mı acaba işe yarıyor mu bilgilendirirseniz çok sevinirim
Mom4775 gizemeylulk svava hamak beşik. O kadar kurtarıcıydı ki parası kuruşuna kadar helal hoş olsun. Bliss marka çukur değil ben ilk onu alıp geri yollamıştım bilginiz olsun.
[silindi] gizemeylulk Bir umut bende aldım 4 gün önce oğlum sallanmadan uyumayan bir çocuk asla istemedi. Odasında duruyor öyle. Benim oğlum 1 yaşında 20 kiloya kadar kulllanılabiliyor. Sizin bebeğiniz küçük sanırım. Belki fayda eder. Yorumları çok güzel çünkü yorumlara göre aldım bende. Ama oğlum sevmedi hiç hareketli olduğu içinde durmuyor kendini atıyor.
cepoykusu35 gizemeylulk joie elektrikli ana kucağı şyi gelmişti bize titreşim modu da mevcut gazı için yardımcı oluyordu bir de sab simplex damla tabi🙂
kdrcnbln Mom4775 svava Markadan memnunmusunuz bende bugün sepet salıncak sipariş verdim ama tereddüt de etmedim değil açıkçası
gizemeylulk cepoykusu35 ben de fisher Price yağmur ormanı titreşimli anakucağı var ama çok işe yaradığı söylenemez bir de Bebeğim küçük olduğu için onun içinde oturuyor gibi geliyor bana rahat değilmiş gibi sanki
gizemeylulk kdrcnbln ben de var sepet beşikten hiç kullanışlı değil odada öylece duruyor Bebeğim ondayken daha da huzursuz bir şekilde ağlıyor kafası sağa sola oynuyor en hafif sallamada bile
kdrcnbln gizemeylulk yaaa bende belki onda durur diye umut ettim joie anakucagı bende de var ama sevmiyor eğer çok keyifli ise maksimum 15 dk elde iki kişi sallanarak sakinleşiyor sadece ev panayır alanı gibi oldu zaten sevmezse oda +1 olucak o zaman 🤦🏻♀️
karabocuk Benimde oglum cok huysuz ve hep memede uyumak istiyor bende hamak besik almak istiyorum ama birgunu bir gununu tutmadigi icin eve de yayinti yapmak istemiyorum arada kaldim