Okyanus54 Arkadaşlar bebeğim 4 buçuk aylık günübirlik denize gitmeyi planlıyoruz sizce bebegimin için nelere ihtiyaç duyarım denizde bi bilgi verebilirmisiniz bide acaba hasta edermiyim endişesi var üstümde napabilirim bu konuda nasıl korumalıyım hasta olmaması için
Dertibiri Okyanus54 saat 3ten once gunese cikarmamalisin. 3 ten sonrada cok uzun sure guneste tutma yanar yavrucak. 50 faktorlu gunes kremi, sapka, muslin ortu , havlu bunlar yeterli
nhlaslan Okyanus54 6.aydan önce güneş kremi sakıncalı diye biliyorum. Gözenekleri kapatıp d vitamininin emilimini engellediğini okumuştum…
Zeyno111 Okyanus54 Mayo bez, havlu, müslin örtü, şort ya da denizci mayosu, 50+güneş kremi, losyon, temiz su, ek yedek kıyafet, şapka
Deletedmom348 Okyanus54 Bebekler için en ideal zaman 6 dan sonra. O da güneş koruyucu vs ile şapka gibi. Çok fazla suda bırakmayın daha küçük. Enfeksiyon kapma olabiliyor. Bende haftaya bir yirmi dk lık 6 buçuktan sonra deniyecem. Batırıp çıkarmadan korkutmadan önce ayakları sonra sırayla artık adım adım ilerlicem. Korkar veya herhangi bir şok yaşarsa ki oluyor. Çıkarıcam. Enfeksiyon dan çok korkuyorum. İdrar yolu enfeksiyonu olabiliyorlar çünkü birde korkmasından. İlerde Deniz fobisi oluşsun benim isteklerim yüzünden istemiyorum.
Deletedmom348 Okyanus54 Rüzgar olmaz inşallah canım🙏 Baktın var geri dönersiniz. Bebeğe göre yaşıyoruz artık bizde napalım
TC07 Okyanus54 İlk önceikle dikkat edilmesi gereken şey deniz suyu ve hava sıcaklığı. Deniz suyu 26-30derece olmalı ve havada su sıcaklığından en az 3 derece fazla olmalı. Tabiki temiz bir deniz olmalı. Mutlaka 3 den sonra girmeli denize. Ve güneş kremi şart. Normal bir güneşlenme değil çünkü sudan yansıyan güneşte bebeği yakar. Çok uzun tutulmamalı. Çıkınca hemen ılıl temiz bir su ile yıkanmalı. -güneş kremi -şapka -simit ya da kolluk -havlu müslin -bez mayo -bez yedek kıyafet mendil mama (mama yiyorsa) kendi arabası ekstra bir örtü…. yani tüm ev😂😂