Zeyk Kızlar kızım bronşit oldu evde sıcak mesela doktora sordum ev20 derecenin üstündeyse siz ne giyiyorsaniz 1 kat fazlasını giydirin dedi bende hep karrasiz kaldim ve hep ustunude kalin orttum acaba ondan mi oldu bronşit ? Nasil yapmam gerekir
Minigimm Zeyk doktorum oda sıcaklıgı 24 derece olsun dedi.yeni mi doğan bebeginiz. Doktorum 2 kat giydir dedi.vücut ısısını ölçün sürekli 36-37 derece olması lazım.
ygd Zeyk aynen öyle canım kaynana postlarına herkes üşüşür bu tarz postlarda kümseyi göremezsin 😱 fikrim yok yukarda kalsın diye yazıyorum
Zeyk Minigimm bebeğim 4 ay 3 günlük acaba cok sıktım ondan mı bronsit oldu yani kat kat yapmayın diyorlar
Didoo Bizim evimiz 23-24 derece sıcaklığı , üstten atlet ve pamuklu üst giydiriyorum alttan da kilotlu çorap giydiriyorum , üzerine bi de patikli pantolon. Gündüz uykusuna yatırırken külotlu çorapla yatırıyorum , uyanınca beşikten çıkarmadan patikli altı giydiriyorum , bide güzel bi yelek giydiriyorum , çok şükür bugüne kadar hiç hasta olmadık.
Zeyk Didoo benfe ondan süpheleniyoruö daha cok giydirdim cok terledi sabah kalktıgımda su gibi oluyodu demek ki üstünfe kurudu o da yapmıstır heralde