Sezenkumsal92 Kizlar sürekli karasimaa hibiskus diye birsy cikiyordu baktım bizim gulhatmi çiçeği şuan ailemin yanındayım ve birsuru bu çiçekten var zayıflayan varmi onla toplayıp kurutsam icsemmmmm 😂😂😂😂😂
Esraogey Sezenkumsal92 calla ben diyetisyene gidiyorum hem ikindi ara öğünüme hem de akşam ara öğünüme verdi içiyorum ben
balkizimbebegim Sezenkumsal92 ben içiyorum gayet iyide kilo verdim veriyorumda yediklerimede dikkat ediyorum tabiki ama hızlı bi şekilde gitti kilolarım, aslında zayıflamak için değil hamile kalmayı önlüyor diye başlamıştım içmeye ama zayıflatıcı etkiside varmış iyi oldu 😄
Sezenkumsal92 Yok mu bu bitkiyle zayıflayan. Tabiki yediğimizde dikkat ediyoruz yürüyoruz hicbirsey tek başına işe yaramaz,,,
Esraogey Sezenkumsal92 emzirseniz de sıkıntı olmaz olsa benim diyetisyenim yazmazdı zaten emzirdiğini biliyor internette de baktım bir zararını göremedim okumadık öyle bir şey
Sezenkumsal92 Esraogey iyimis cnm yani baya şeye de faydası varmia yarın anneme toplattiriyimda içeyim yaaa