TC07 Merhaba arkadaşlar! Sidefer kan damlası kullanıyoruz ama 1 haftadır bebeğimin huyu suyu değişti, sürekli bir ağlama sinirlilik hali var…Kullanıp yan etkisi böyle olan var mı acaba?
parsoglan19 TC07 ya biz de 4. Aydan beri bestirron kullanıyorduk demiri düşük çıkınca 11. Ayda sidefere geçirdi doktor. Benim oğlum da o günden beri ishal. Ben de bunu merak ediyorum… Acaba alakası var mi
Zeyno111 TC07 Sidefer bizim ağız kenarlarında kızarıklık yapıyordu sonra geçiyordu ama yine de bıraktım Bestirona geçtim sanki o zamanlar daha huzursuzdu dişle alakalıydı ya da bilemiyorum bize alerji yaptı ama
TC07 parsoglan19 Bizde ishal yok…Ya kuzucuklara valla dokunuyor heralde bu demir ilaçları bir keseyim bakalım 1 kaç gün ne olacak başka çözüm yok gibi…ondansa anlarız…
TC07 DogaLina 4,5 aylık… valla atak dönemimi yoksa sidefer mi yaptı bilmiyorum. Ama 1 haftadır kullanıyorum ve kullandıktan sonra oldu…
Bilenmom Zeyno111 benim oglumda da eğer ağzının kenarına damlarsa kızarıklık yapiyo geciyo bi süre sonra. Alerjisi mi var demek oluyo acaba🤔
TalentedMom TC07 canım bize alerji yapmıştı içerisinde inek sütü proteini varmış hemen değiştirdi doktorumuz fermix kullanıyoruz gayet iyi
DogaLina TC07 ataktasın muhtemelen canım. Kanız oldu fln desen sidefere bağlayabiliriz belki ama huyu değiştirmezki vitaminler.
Berrinsoyagazi14 TC07 5 aylıkken sidefer kullandık doktorumuzun tavsiyesi ile şuan 6,5 aylık olucak çok şükür hiçbir sorun yaşamadık
TC07 DogaLina Bazı kan ilaçlarının sinirlilik uykusuzluk huzursuzluk yaptığını duydum ama sidefer için bişey duymadım.o nedenle merak ettim
Zeyno111 Bilenmom Bana öyle geldi içerisindeki bir şeye vücudu tepki verdiğini gösteriyor sonradan geçse de içime sinmedi değiştirdim Bestirona bir tepki olmadı daha iyi geldi sanki değerlerini bilemem tabi 😇
TalentedMom Bilenmom kulağının arkası kızarıp yara olmuştu doktora sorduğuma kendi söyledi sideferi değiştirince geçti
Alyazeynep Ben hemşirenin verdiğini kullandım bi süre kabiz yaptı sonra da kullanmadım Bayadir acaba hangi kan ilacını kullansam bilemiyorum yardımcı olurmusunuz hangisi daha iyi 7 aylığız koranadan dolayi doktora da götüremedik yani hic düzenli kullanmadım kan ilacıni😔
parsoglan19 Alyazeynep bestirron çok iyi diyorlar içeriği de temiz ama biz 6 ay kullandık demirimiz düşük çıktı. O yüzden sidefere geçtik ama oğlum bayadır ishal ona bağladım bilemiyorum…
TC07 Alyazeynep Çok araştırdım valla bazıları paraben içeriyor devletin verdiği gibi bazıları başka şeyler demir ilaçlarında mutlaka zararlı bişeylerde var sidefer önerdi doktorumuz en temiz içerikli diye başladık bir haftadır ama malesef ondada sodyum benzonat varmışşş ve sürekli sinirliyiz..( ondan mı bilmiyorum) tekrar sorup değiştireceğim muhtemelen…
Alyazeynep parsoglan19 cevabınız için tesekkur ederim sidefer mi ishal yaptı inşallah duzelir bebeginiz
parsoglan19 Alyazeynep emin degilim ama kaka testimiz de bir şey çıkmadı. Sidefer kullandığımdan beri ishal belki de denk geldi bilmiyorum. Doktor viral bir durum olabilir dedi kısacası çözemedim bir hafta kullanmayı bırakacağım bakalım 🤔