MerveBostanBayrak Bebegim 4. Ayda 500 gram aldi doktorum normal oldugunu soyledi ama benim icime dert oldu. Sizin bebekleriniz(erkek) kac gram aldi?
Beriltalay MerveBostanBayrak ya bizim de suan 300 gram almış 20 gün önce baktık en son suan 3 ay 16 günlük muhtemelen 4. Aya bizimde toplam 500 gram falan olur bende çok üzülüyorum doktor kontrolümüz pazartesi mutlaka konusucam sağlık ocağında baktırdım bunu yeni. ebede normal dedi
Durulmn MerveBostanBayrak benim kızımda 500 gram civarı aldı doktor normal dedi 4 Aydan itibaren kilo alımı yavaşlıyormuş 😌
huma MerveBostanBayrak cnmnn benim kızımda 4 ay 4 gunluk ama hıc kılo almaiş boyu 5 cm uzamnmış doktor boyu baya uzanmış dedı ama kılo alımın yavaşalamış kızım şuam 6 kılo 300gr sızım ne kadarlar
Huzeyfe MerveBostanBayrak 4.ay kontrolünde 600 gram almış bizde çok şaşırdık çünkü MaşAllah baya iyi alıyordu sonra araştırdım ki 4.ay da azalma oluyormuş zaten çünkü hem hareketlendiler hem diş atak vs derken alım yavaşlıyor
Yigitinannesi13 Durulmn benim oğlum 5 gün sonra 3 aylık olcak ve 700 gram almış ise başladım yarim gün ondan mi acaba diye çok canım sıkıldı ilk 2 ay 1 er kilo almıştı :(
MerveBostanBayrak huma benim 6.650 su anda ya zaten inanilmaz hareketli 500 gram almasi bile guzelde ilk aylarda 1-1.5 kilo alinca 500 u begenmiyoruz☺️
MerveBostanBayrak Yigitinannesi13 hareketlenmeye baslamistir onun etkisi vardir mutlaka kilo aliminda😉
Yigitinannesi13 Kizlae moral oldunuz valla aynen geç en aya göre çok hareketli illaki etkisi varrdir:)