F96 Merhaba dün sezeryan oldum ben ağrım oluyo uzanamıyorum oturamıyorum sizde de böylemi oldu?Ne yapıyodunuz hafifletmekcin?Kaç güne serbest yürüye bildiniz acaba?
Adanurymn F96 bol bol yuruyun ben ertesi gun hastaneden cikip yolculuk yapmıştık evdede disari cikmak zorundaydim asi vermişti doktorum onlari vurdurmak icin bol bol yürümüştüm hic bi zaman sezeryanli gibi olmadim. Biraz bunye meselesi sanirim normal dogurup dogrulamayanda cok insan var
Asafeymeninannesi F96 Gayet normal 😊 Ağrılarımı azda olsa indirgemek için yazılan ilaçları zamanlı bir şekilde kullandım. Pek uzanma taraftarı değildim. Bol bol yürürdüm ki en doğru olanı bu. 1 hafta içerisinde toparlanmıştım. Tabii bu ilk sezaryen için geçerli 😊
F96 Deletedmom280 şimdi hastanedeyiz yarın çıkcaz burda yürüyorumda 20dakka felAn eve gitdiyimde bol yürürüm artık
Aybo F96 ilk 2 hafta dönemedim hep düz yattım, öksüremedim, hapşuramadım🙄3 haftaya doğru normale yaklaşıyorsun ama Tabiki ameliyat yarası yinede zaman alıyor, bol bol yürü, 🤗
Busrammesut F96 hemen yapamazsın bunu biraz zaman geçmesi lazım canin acıyabilir. Hemen toparlanmak için bol bol yürü 2 gün hastanede kaldım hastanede bile yatmadım hiç hep yurudum eve geldim yine aynı şekilde hep ayaktaydım. Çok geçmiş olsun bi an önce toparlanirsiniz inşallah
Mysunshines17 F96 Merhabalar benim 1 hafta kadar agrım oldu ama ona rağmen ağrı kesici ile hareket etmeye zorladım kendimi ilk bir hafta sağa sola dönmek zor oldu ben yapamadım ama sonrasında yavaş yavaş hafifledi.Su an 27 gün oluyor ameliyat olalı hala ara ara ağrım var ama çok normal bir durum sonuçta bende inşallah 15 güne toparlanır umuyorum
Deletedmom388 F96 Ağrılar normal ilk zamanlarda özellikle kalkarken çok oluyor baskıdan dolayızÇok ağrım olduğunda sanırım ben Parol içmiştim doktorum söylemişti günde 1 tane çok ağrın olursa iç diye.Bir de sürekli yatmamak lazım,evde yürüyün ama dinlenin de ayaklarınız şişebilir.Ben 2 hafta olmadan toparlanmıştım inşallah siz de toparlanırsınız bir an önce
Ceyyllan F96 canım ben bu agrılar hiç geçmeyecek diye düşünüyordum çok şükür 1 haftada geçti birde benim bebegim yeni doğan yogun bakımında kaldı yaklaşık5 gün hergün hastane ev arası 80 km oraya gidip geldik ona ragmen geçti saga solada dönmem 2 haftayı buldu şimdi bir aylıgız yüz üstü bile yatıyorum hiç sıkıntı yok
F96 Kızlar çok saolun yarından yürümeye başlarım hastanede 20dakka yürüyüb gelib uzanıyorum evde öyle yapmıycam.İnşAllah bende 1haftaya iyleşirim 🤲🏻Artık yerimde rahat olmak istiyorum ya
ahudora F96 brn normal yaptım fakat keşke sezeryan olsaydım diyorum . dikişlerim çok ve cinsel hayat Pert🤦🏾♀️
Nicemother F96 canım evde yürüyemezsin hastanede bol bol yürü hiç yatma kızım 4 günlükken sarılık oldu eşim hastaneye Burak’tı ilgilenemedi annem zaten anlamaz hastane işlerinden hep ben koşturdum bir de öyle bir şiştim ki zor yürüyordum ama mecburiyetten hastanelerde koşturdum durdum zorlandım ama elden gelen bişey yok aslında benim için iyi oldu toparlanmam açısından süper oldu
Pelo_00 F96 Ağrınız olması normal. Kişiden kişiye değişiyor ama ben bir hafta kadar yardımsız yattığım yerden kalkamadım. Bol bol yürüyün ve su için. Her geçen gün ağrılarınız hafifleyecektir.