Bebibebi Kızlar bacak sıkmayan bez yokmu ya sleepy ile başladım yrnidoğan bebeğe 2 numara kullandım olmadı molfixe geçtim oda aymı bide üstüne sızdırıyo hangi bez iyi bu konuda sürekli değiştirmekten bebişimin poposu pişecek
meryembetul Bebibebi bana gore kesinlikle prima cnm bnm… Molfix kizima alerhi yapti cok kotu hmde uatune pisik… Prima ne tasma yapti nede pisik…
Sdnrruznn Bebibebi doğduğundan beri prima kullanıyorum 9 aylık bebeğim memnunum bir kere molfix aldım beğenmedim prima ya devam
yayburcukadini Prima kullanıyoruz 1 numara bacağını sıkıyor. 2 numara aldım kaka yaptımı resmen bezi yeni bağlıyorum ama her yerinden taşıyor. Molfix aldım bir ara sırtından çiş taştı o hiç tutmadı öyle uzunda tutmuyorum bezleri bebeğim aşırı çişli maksimum 2 saatte değiştiririm. Slepy daha almadım öneren olursa ona geçmeyi düşünüyorum. 2 saatte bir değiştirmekten acıyorum bezlere. Her değiştirmede ya sırtı çişli yada bacak araları. Prima beden uyumsuzluğu olmasa güzel de..
SeeDaa Baby me aleoveralı bezi kullanıyorum e bebeğin… 1 numaradan başladık 5teyiz. Cokta memnunum tavsiye ederim. Prima ve sleepy kıllandım memnun kalmadım
habibe_kzlkaya Bebibebi bende sleep kullandım bide minies migrosun kendi markası olan bezini kullanıyorum memnunum
bahaar_ Bebibebi ben sleppy kullanıyorum memnunum. Bazen de ebebeğe gittiğimde baby me alıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
Bebibebi bahaar_ sleepy bacaklarını sıktı hep yanları bide pişik yapıyordu bn sürekli krem sürmek zorunda kaldım
Zzeynep20 Bebibebi aynı sorun sebebiyle sleepy den canbebe lila renkli olan pakete geçtim, Tüm kizarikliklar anında yok oldu. Hatta dün gece uyumuşum, 6 saat kalmış bez altında ama dolmasına rağmen hiç taşma yapmamış. Memnun kaldım şahsen.
Bebibebi Zzeynep20 bnde karsrsızım hala prima yada can bebe deneyeceğim inşallah düzelir bacakları iz yapıyor çocupumun
irmc Bebibebi prima premium care doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum sızdırma kesinlikle yapmıyor bir ara molfix denedim ama primanın yerini tutmadı şimdi de denemek için sleepy natural aldım ondan da memnunum kullanılır ama bir prima etmiyor hiç bir bez
Ayaz29 Bebibebi brn minies kullanıyorum sıkı bağlamazsam iz yapmıyo bağladıktan sonra gevşetiyorum alttan. sızdırma da yapmıyo. Fiyatı da uygun bi demeyin isterseniz. Migros markası