Birkucukeylulmeselesi Kızlar ismi buymuş yeşil çay maden suyu ve limonlu ödem attırıyormuş doğumdan 7 kilom kaldı denemek istiyorum içebilir miyim
Mukaddes34 Birkucukeylulmeselesi bacım bilgim yok burada bekleyeyim bende merak ediyordum hem üstte kalsın
Sblsrgnsn Birkucukeylulmeselesi bende dusunuyorum icmeyi soda falan iciyorum hep hamilelgimfen beri bi zarari yok gecenlerde doktora sordum yesilcay icin 1 bardaktan fazla içme dedi dukan birasi da. İldigin kadariyla bi bardaktan fazlasiyla yapiliyor o yuzden tereddüt ettim acikcasi
elifiii Birkucukeylulmeselesi emzirirken yeşil çay önerilmiyor ilk bir yıl özellikle. Bol su içmeyi deneyin. az kilonuz kalmış aslında, ara öğünler ve karbonhidrat kısıylamasıyla 2 ayda verirsiniz
Gizemabc Birkucukeylulmeselesi Bu tur caylara itibar etmeyin derim. Leslie egzersizi yapin mesela cok saglikli ve isinize de yarar. Ben cok faydasini gordum
Sblsrgnsn Birkucukeylulmeselesi evet sogumdan once iciyordum bi ara guzel odem attiriyor gercekten ama bi bardak ic dedigi icin vazgeçtim sutten kesene kadsr kilo verme hayallerinede veda ettim boylelikle 😃