FrenchPress 1 gün yapıyorsa 1 gün yapmıyor ve günde 1 kez yapıyor 2 haftadır bu şekilde ondan önce günde 3-4 kez kaka yapıyordu. Emiyor kilo alımı da iyi o yüzden doymadığını düşünmüyorum. Sizlerde durum nedir?
Snmtt FrenchPress her emzirmeden sonra yapıyo 😶 kilo alımı iyi ama sanki yapmasa daha çok tutarmış gibi geliyo süt. Fazla yapıyo sanki benimki🤔
FrenchPress Snmtt 2 hafta önce çok yapıyordu aynı bende sizin gibi düşünüyordum yapmasın kilo tutsun diye şimdi yapmayınca neden yapmıyor diye düşünüyorum 😅annelik enteresan 😁
iki_prens_annesi_ FrenchPress 3 bucuk aylik 15 gunlukden beri haftadan haftaya yapiyo gubde 1 kez yapinca sukreder olduk doktorumuz anne sutu aldigi icin 10ngune kadar normal dedi 1 haftayi gecerse fitil ver dedi bende vermedim hic haftadan haftaya yapiyo rahatsiz degil aci cekmiyo alistik artik yani
FrenchPress iki_prens_annesi_ 10 gün durumunu biliyorum da insanın yine içine şüphe düşüyor yaa 😬 gerçi huzursuzluğu yok da ama yine de kafaya takıyorsun ister istemez 😬 sizin ki bir düzen tutturmuş aslında kendince