2lokummannesiii EmineAhlas bunun için doktora gidin ancak günde iki kez duş aldırın. Zıbınla dursun evde gerekirse. Muhtemelen sürekli terlediği için çıkıyordur. Maalesef kremi yok.
espalp EmineAhlas isilik için hiçbir özel kreme ihtiyacınız yok aslında. Günde iki kez duş aldırın, terli tutmayın, ince giydirin ve duştan sonra nemlendirici sürün vücuduna. Kendiliğinden geçer bir iki günde
Fatmafg Çok sıkımı giydiriyorsun acaba çok sıcaktan oluyor diye biliyorum evin ısısı yüksek olabilir yada yattığı yatağı benim oğlumda öyle krem kullanmıyorum hergün yıkıyorum doğduğundan beri 24 gün oldu hafif hafif var çıkıyor geçiyor
EmineAhlas 2lokummannesiii gittik duş aldırın dedi aldırıyoruz ev sıcak zıbınla duruyo sadece ama heryerinde çıktı çok kötü oldu
Zeynepbebek EmineAhlas benim bebeğim 43 günlük bizde de oldu anne sütü ile toparladım ben birde serin tutmaya çalışın ayaklarını giydirip vücudunu komple açabilirsen birde hamedan kremi sür üzerini çarşafla kapat biraz beklesin sonra duş aldır inş faydasını görürsün ben öyle yaptım şuan hafifledi çok şükür denizli olan bir yerde yaşıyorsanız deniz suyunu ısıtıp banyoda yaptirabilirsiniz
Mervelituna EmineAhlas Emine hanım hakiki gül suyunu kullanın hemen söndürüyor isiliği benim bebeğim de sürekli oluyor gül suyun sürüyorum sönüyor hemen doktorumuz tavsiye etmişti