LivaLiva 4 ay 23 günlüğüz son 3 gündür çok mızmız zaten uyuyan bi bebek değildi kucağımda gezdirirdim dururdu ama şimdi ondan da durmuyor. Aceba diş yerleri mi kaşınıyor eli sürekli ağzında her bulduğunu ağzına götürüyor ama sinirleniyor aglıyor sürekli mızmız aç aslında mızmızlanmaktan emmiyor bile artık .. Ateşini ölçüyorum komple soyup vücuduna bakıyorum birşey yok görünür de ben mi anlamıyorum sizce neyi olabilir başka ?
Zuzu LivaLiva herşey olabilir.Uyku gerilemesi,atak haftası,diş... Bu küçük insanları anlamak kolay değil 🤦🏻♀️
LivaLiva Nnzhktt inşallah çok saolun inşallah öyledir Başka bi sıkıntısı varsa da ben anlamıyorsam kahrolurum 🤦🏻♀️
LivaLiva Zuzu aynen öyle valla anlayamıyorum 🤷🏼♀️ O mızmızlandıkça ben anlayamıyorum diye kendimi suçluyorum 🤦🏻♀️
Anneoluncaanladim Hem diş hem atak haftasinda, kizimla ayni gun dogumlular. Bir hafta sonra büyüme atagi haftasi bitecek, uykusu huysuzlugu duzelecek diye ümit ediyorum.
LivaLiva Anneoluncaanladim inşallah cnm benim kızın zaten bir uyku düzeni yoktu ama en azından kucağımda dururdu şimdi sürekli mızmız be yapsam mutlu edemiyorum şu sıra inşallah dediğin gibi geçer 🙏
Anneoluncaanladim Kızım hic emzik almamıştı simdiye kadar, rahatlama ihtiyacı ile emmeye başladı dün. Bir ksc rane dis kasiyici aldim, dönüşümlü veriyorum. Kucagimdayken parmaklarimi da kemiriyor 😊 şarki, ninni, oyun, kucak, meme boyle avutmaya çalışıyorum. Nedenini anlamayınca insan cok tedirgin oluyor, bir haftaya düzelirler insallah. Sevgiler huysuz şirine 😊😊