Ninattanuvanza Kızlar bebeklerinize nazar ayeti ve felak nas dışında okuduğunuz ve çocuklara iyi geldiğini düşündüğünüz dualar ayetler var mıdır? Ne bileyim işte iştahının artması için yada daha rahat huzurlu olması için vs. Ayrıca neden bu açıklamayı yapma gereği hissettim bilmiyorum ama şimdiden söylemek istedim bilimsel bir çok kitap okuyorum, makale okuyorum ancak inanan bir insan olarak dua ve ayetlerin de çocuklar, insanlara etkisi olduğunu düşünüyorum.
Mom091 Ninattanuvanza 7 kere besmele çekip yüzüne üflüyorum. Sakinleştiğine inanıyorum böyle yapınca. Eşimin teyzesi söylemişti
Burcem Ninattanuvanza ben de ayetel nas felak okurum bir de uyurken rukye duasını açıyorum başında hem rahat uyuyor hem de nazar ve haset için bu dua. Rabbim korusun yavrularımızı 🤲🏻
annediyebiri Ninattanuvanza Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim. Genelde bunu okurum
Guler100 Ninattanuvanza gece uykusuna rutin olarak nebe suresini ekledim canim icinde gce uyumayla ilgili ayetler var uyumasi icin ayni saatte aciyorum surekli. Felak nas ayetel kursi tebbet ve kalem süresinin nazar ayetinide nazar icin okuyorum her gün cok huzursuz oldugundada inşirah suresini aciyorum
Burcem Ninattanuvanza evet açıyorum başında devamlı hatta şu an bile açık uyuyor gazımız olduğu için sancı geldikçe çok kıpraşıyor ona da uyanıyor bu duada bi nebzede olsa rahat uyuyor doğduğundan beri dinletiyorum
annediyebiri Ninattanuvanza genel bir duadır bu korunmak adına kendiniz içinde cocugunuz icinde okuyabilirsiniz
Fatmabgoksel 11 tane çörekotuna ayetel kursi okuduk ve beşiğine astık gayet rahat uyuyor. Onun dışında 21 besmele, nas, felak, kafirun surelerini okuyorum, amenerresulu okuyorum