TutuKelesh Abektas benim bebek 2 aylık, hala 2 numara kullanıyorum, canım. Valla biz de şimdi eşimle internetten bezlere bakıyorduk kaç numara alıcaz diye. Bu post tam yerine düştü😄 karar veremiyoruz, 2 mi, 3 mü alalım. Kaç kilo senin bebek? Ve kaç aylık?
Alinaninannesi Abektas 4 kilo iken 3 numara kullanıyordum 5 kilodan sonra 4 e geçtim molfix kullanıyorum ben 3ün kenarları sıktı çünkü bizi
Abektas TutuKelesh 1 aylık olucaz yarın bayağı ağırlaştı 4,5 olmuştur tahminimce 😬 bacaklardada iz çıkıyor üstente sızdırıyor e bezimizde bitmek üzere. Kaç numara alsam onu düşünüyorum bende 😬
Gamzedemirbas TutuKelesh merhaba elimde 3 numara bebek bezi mevcut kızıma aldım ama çabuk büyüdüğü için elimde kaldı prima kullanıyoruz
Esra_ipek Bende merak ediyorum kızım 2,5 aylık 5,5 kg ama 2 numara lastikler çok iz yapmaya başladı 3 numara bezde çok büyük duruyor bilemedim ne yapsam
Ozanazli Esra_ipek Bızdede lastık ızı var 1 ayy 12 gunluguz en son 4685 grmdı ama 15 gun once ki tartımı bu şuan kac blmıom ama sıkıo sankı
TutuKelesh Esra_ipek benim bebekte de lastikler iz yapıyor, acıtıyormu acaba? Ama bütün olarak bakarsak sıkmıyor bebeği napsak bilemedim ben de. Benim bebek de 2,5 aylık
Ozanazli Bende aynı drumdayım 1ay 12 gunluguz ama bezi sıkıo gıbı gelıo sızın bebişler kç kg ? 2 numara kullanıoz
Fatmabgoksel Abektas 3. Ayda bebegim 6.5kilo, ama her bezin numarasi farkli oldugu icin bazen 2 yi de kullanabiliyoruz
TutuKelesh Abektas 1 aylıksanız 3 numara bol gelir, canım. Biz de 1 aylıkken 4 kilo civarındaydık, 2 numara kullandık. Yani istersen az olanından al 3 numara, zaten ne de olsa bebişin büyüdüğünde illaki kullanıcak onu. Ziyan olmayacak yani. Eğer büyük geıirse 2 numara al tekrardan. Ama bana kalırsa bence 3 numara bol gelir bebeğine
Esra_ipek Çok büyük bez bebeklerde iyi değilmiş aslında bacakları ayrık oluyormuş çok hareketli oldukları için lastikleri iz yapıyor 3 numara bez denedim ama çok büyük iz yapmadı haliyle elimdeki 2 numaralar bitince geçerim 3 numaraya zaten 6 kg üstü 3 numara oluyor
Rkaraevli Tam kilosunu hatırlamıyorum ama her kakası taşmaya başlamıştı ve çok lastik izi kalıyordu. Şu an 7400 gram, premium care kullanıyoruz biraz daha devam edeceğiz 3 numaradan.
NicoRobin Abektas biz 2 ay 12 günlüğüz yaklaşık 10 gündür evy baby 3 numaraya geçtik 5-9 kilo. Oğlum 5200 gr ama 2 numara artık iz yapmaya başlamıştı sleepydi bi de o. Evy baby hem biraz daha uygun geldi hem de bi deneyelim dedik. Bi tık büyük geliyor ama şuan için taşırma sızdırma bisey olmadı.
bayankitapkurdu Abektas benim oğlum 15 günlükken 2 ye geçti ama sadece 1 paket kullana bildik 20.gün 3numaraya geçtik 3 aylık şuan hala 3 kullanıyoruz bebeğim de 6700 kilosu