Deletedmom379 Kızlar bebekler için enterogermina kullanan var mı aranızda bebeğim 2 aylik. Kullanan varsa nasıl kullanıyor acaba ne kadar veriyor 🥰🥰
_tospikannesi Deletedmom379 6 aylıkken kullanmıştık yarısını sabah yarısını akşam veriyordum 1 tanenin diye hatırlıyorum canım
Deletedmom_9857 Deletedmom379 biz kullandık bağırsak düzenlemeye yardımcı oluyor ama sizin ki daha çok küçük doktoruz mu önerdi
Deletedmom379 _tospikannesi neye faydası oluyor canim oğlum kakasını zorluyor bir haftadır ve aşırı huzursuz hiç uyumuyor komşumuz kullanıyormuş gazına da yardımcı oluyor dedi 😥😥
_tospikannesi Deletedmom379 probiyotik canım bizimkinin ishali vardı onun için vermişti doktor. Bağırsak düzenleyici
Deletedmom379 MuhammedAmine yok canım sormadım..mesaj attım daha cevap gelmedi. Komşumuzun da 5 aylık kızı ona yazmis ama biz 2 aylık olunca emin olamadım buraya da sorayım dedim.
Deletedmom379 Deletedmom_9857 yok kuzum sordum dotkora cevap bekliyorum komşumuz kullanıyormuş gazi için ama o 5 aylık. Ben 2 aylık olunca emin olamadım hem buraya sorayım doktor yazana kadar dedim.
Deletedmom379 MuhammedAmine tabiki öyle gaz ilacı da sadcee doktor kontrolünde kullanıyorum. Sadece üstünde 2-10 yas yazınca kullanan başka var mı merak ettim
Deletedmom_9857 Deletedmom379 anladım ama çok küçük vermeyin bence evet faydasını gördüm ama dediğim gibi biz 1 yaşında falandık 😄
MuhammedAmine Deletedmom379 Ben sormuştun ordan biliyorum mesela benim oğlum 1.5 yaşında ve gazlı sert dışkılıyor ama izin vermedi doktor onu kullanmama . Bebeklere özel bağırsak düzenleyiciler var biogaia ve maflor plus kullanabilirsiniz doktorunuza danışıp
Deletedmom379 Deletedmom_9857 zaten üstünde de 2 den basliyor yazıyor ama o kadar övünce aşıri merak ettim 😂
Deletedmom379 MuhammedAmine kullanıyorum canim şuan biogaia ama pek işe yaramiyor. Metsille destekleyip veriyoruz
MuhammedAmine Deletedmom379 bence maflor plusı daha iyi biogaia ya göre ben hepsini kullandım . Gaz damlası metsil pek iyi değil onun yerine sab simplex veya nurse harveys colex çok daha iyi
Deletedmom379 MuhammedAmine nurse harweys de denedim ama.inanilmaz kötü yaptı daha kötü oldu kullandığım gün. Ve vücudunda döküntü yaptı. Hemen bırakmak zorunda kaldım. Bize en iyisi metsil geldi. Düzenli veriyorum gazını diğer ilaçlara göre daha iyi yapıyor
Eymenikom _tospikannesi merhaba ishali geçti mi benim de 2 yaşındaki oğlum ishal gibi şu dönemde doktora gitmeye de korkuyorum alsam işe yarar mı
Eymenikom _tospikannesi pandemiden dolayı götürmek istemiyorum en son hastaneye gittiğimizde korona olduk 🤦♀️ Sonuçta ilaç değil bu normal zaman da da kullanılan bir probiyotik değil mi