Elifsaremmm kendimi bildim bileli parmak aramda ve kolumda vardı onlar rahatsız etmiyordu sonra ortaokul da başladı çoğalmaya öyle böyle değil aniden hızla arttı tırnak diplerim mahvoldu yarıldı kanadı yıllardır yara bandıyla yatıştırıyordum gerçekten sözlerle ifade edilmeyecek kadar kötüydü her gören bakıp soruyor herkes şunu yap bunu sür şuraya git okut ve evet yıllaaardır babamda her duyduğuna okutmaya götürdü bende gittin kendi başıöa herkes inanmıyorsun dedi bir süre sonra annem babam başta ama umudumu kaybetmiştim kii evlendim düğünümde bile eldiven taktım fotoğraf larımızda gep duruyor hamileyken okuttum yine geçmeyecek dedim ama içten içe de bekledim açıkçası kaynanam kayınbabam kayınlarım hrp değişiyor dedi ama ben inanmadım ve ilk olan siğilimin düştüğünü anladığımda inandım tamamiylr sonra doğum yaptım ve 2,5 aylık kızım gitti sayılır hepsi bu arada saydık 350 civarıydı yüzüm dudağım vardı herherimde heöem hemen çok şükür bence iyi okuyan nefesi kuvvetli her okuduğum geçiyor diyene gidip okutun bu arada hastane hastanr gezdim araştırma hastanelerine bile gittim geçmedi kardeşim yaktırdı azdı onda bitti şimdi gene çıktı