hankardeslerr 4242belinay Molfix izotonik sulu ıslak mendil ✔️ çok memnunum, diğerleri direk pişik yapıyo 👶
AryaBorte1 4242belinay unibaby👍 Hastanede onu kullandım,yalnız çıkınca pamuk ve suya döndüm ıslak havlular ne kadar doğal olsa da cildini çizip pişik yapıyormuş hemşiremiz söylemişti o yüzden 1 yaşa kadar öyle devam ettim şimdi yine unibaby
06-ikra-06 4242belinay sleppy natural veya prima hassas ama sleppy i bi tık daha öneririm paketi bozulmuyor bitse bile hışır hışır ses yok o konuda çok memnunum düzen simetri hastası olarak dümdüz duruyor yani 😂😂😂 sleppy natural derim 👍
aramsamsam 4242belinay aylarca molfix izotonik sulu kullandım çok nemnundum denemek için sleepy natural aldım son 2-3 aydırda sleepy kullanıyorum. Son çıkardığı yeşil paketide denedim. Hepsi gayet güzel fiyat olarakta aşağı yukarı aynılar
Balpamuk 4242belinay doğduğu günde beri sleepy natural yenidoğan kullanıyorum bezden aynı şekil sleepy
Bismillahhhh 4242belinay instagramda muhendisinoglu sayfasına göz atın derim. Her ıslak mendilin içeriği organik değil. Ben unibaby yeni doğan kullanıyorum. Sleepy yeşil olanda çok iyi. İçerikleri tamamen organik şok bebe land da güzel
Kbrbydk Bismillahhhh unibaby nin içeriği değişmişti muhendisinoglu da sayfasında belirtti bir inceleyin isterseniz.
eylulmin 4242belinay sleepy nin yenidoğan için olanı. Dokusu çok güzel ve içinde yalnızca saflaştırılmış su var. Parfüm veya türevleri yok. Paketi de çok güzel. Şok marketteki Bebeland yenidoğan da öyle. İçerikleri çok temiz. Kimyasal şeyler yok.
Zeynep_AlyaninAnnesi 4242belinay temizleme pamuğu kullansanız daha iyi ama ıslak mendil olarak sleepy natural