sevgice Azizeguney günde 2 kez 3bucuk saat uyuyor toplamda. Akşam 8bucukta uyur sabah 7 buçuk 8 gibi kalkar. 1 kez 12 gibi uyanmadan emziriyorum kalkmıyor bidaha.
Esleminannesi17 Azizeguney iki kere uyur birer saatten toplam iki saat gecede 10 11 saat. 12 13 saat toolam bir gunde.
momyshark1 Azizeguney 2 gunduz uykusu yapiyoruz toplamda 3 saat aksamda 9 10 arasi uyur 7 8 arasi uyanir ama gece saat basi kalkiyo nirmalde 3 4 saat uyurdu ama dis kaynakli sanırım
Azizeguney Aryayldrm gece uyanmalarını nasıl kestiniz benim kızımda günde 2 kere uyuyor toplam 3 saat ama geceleri çok sık uyanıyor meme emmek için
eSved Azizeguney benim.kizda.10 gün sonra dokuz aylik olacak benimki de gece surekli uyanıyor saat basi artik yanimda yatırıyorum meme emip uyuyo da surekli uyanmasi diş ten diye düşünüyorum
Mrs_Mert Azizeguney biz de aynı sizin gibiyiz. Emiyo mu bebeğiniz? Bana memeyi bırakmadığı sürece gece kalkmaya devam eder diyorlar 🤷🏻♀️
Aryayldrm Azizeguney benimki mama ile besleniyor emerken cok kalkiyordu gece mama verip yatirsaniz karnı tok olur birde ol deneyin
Mom9 Azizeguney benim ki de iki kere uyanıyo. Tabi bi ara diş çıkardı 4-5kere uyandı. Karnı tok ama yinede emmek istiyo su da versem yarım saate geri kalkıyo emmek için. 1yaşına kadar beklicem artık o zaman kesebilirim inşallah
Bengisu_dunya Sabah 9 da uyanıyor gündür 1.5 saatten 2 uyku. Aksamda 10-11 gibi yatıyor gece uykusuna. Ama bazen 10 ar dk uyuyo bu aralar sanırım dişten. Genelde 2 uyku 1.5 saatten
Gizemalix1 Günde iki uyku toplam 3 saat uyuyo 10 da gece uykusuna geciyo sabah 8 & 10 arası uyanıyor ☺️
Svdmm Azizeguney 2 uyku yapıyor toplamda ise 3 saat günduz uykusu , sabah uyanış saatine göre gece uykusuna gecisi ise en gec aksam saat 9.sabahta en gec 8 bucukta uyaniyor .bu arada kizim 7 aylikken 2 uykuya gecti.genelde 8-10 ay arası gecerlermis