Defneninannesi07 Arkadaşlar önerdiğiniz uygun fiyata mama sandalyesi var mı ? Devrilme olabiliyormuş çünkü kullananlar yazabilir mi şimdiden teşekkürler 😊😊
Deletedmom348 Defneninannesi07 Ben ıkea antılop almayı düşünüyorum. Ama devrilme olur mu emin olamadım
Deletedmom727207 Defneninannesi07 Ben jokerden aldım tripper marka 100 tlydi fiyatı 3 aydır kullanıyorum çok memnunum
Deletedmom727207 Mrbmrb 8,5 kilo rahat sığıyor 15 kg.a kadar taşıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam :)
Kucukkalbim Defneninannesi07 Pal baby neşeli bebek mama sandalyesi kullanıyoruz çok memnunum sandalyeye monta ediliyor kesinlikle güvenli hem de taşınabilir her gittiğim yere götürüyorum hemde müzik kutulu acil işim olunca içine koyuyordum oyalanması içinde iyi oluyor 👍🏻 ayaklılara pek güvenmiyorum arkadaşımın oğlu düştü ☹
Defneninannesi07 Kucukkalbim çok geçmiş olsun en korktuğum şey işte şu anda 5 aylık Yavaş yavaş otutuyoruz ek gıdaya başlayınca iyi olur diye düşündük
Ayaskubra Defneninannesi07 https://www.e-bebek.com/graco-snack-nstow-bebek-mama-sandalyesi-p-grc-3t999001/