cypriot Merve Bende öyle malesef, eve fil girse gram panik olup korkmam, ama sinek,böcek,sürüngen çeşitleri beni korkudan öldürebilir. Öldürmeye alıp atmaya bile dayamamıyorum 🙄
hayalperest_ cypriot Bayer Hamam böceği jeli aldım sürdüm köşelere tepelere baya etkili ve kokusuz bir ürün 20gr şırınga şeklinde zaten kolay kullanılıyor bebeğin ulaşamadığı dolap üstlerine altlarına kapı üstlerine içine her yere sürdüm bayadir görmüyorum
hankardeslerr cypriot Eczanede hamam böceği ilacı var şırınga. Ben onu kullandım memnunum bizim evde de çıkıyodu illet şey. Şükür yok oldular🤦♀️
cge_14_2020 cypriot aynı sorunu yaşıyorum sizinle. Tiksiniyorum çok korkutucu geliyor. Bi çaresi yok maalesef çünkü her yerdeler bütün giderleri kapatıyorum ama nerden geliyorlar anlamıyorum . Sirke döküyorum. Çamaşır suyuna daha çok geldiklerini düşünüyorum .
Supermom16 cypriot Canım benim annemin evi bahçeliydi devamlı hamam böceği oluyordu annemde raid böcek yemi var böyle kutu şeklinde ondan alıp kurtulmuştuk bir dene istersen marketlerde kolaylıkla bulabilirsin çok pahalı bişey de değil diye hatırlıyorum her odaya bir tane koy