**```
**### Ah ah beni kandırdılar a dostlar kızım dogdugunda ilk bir kac gun sakindi sarılık vardı biraz neyse geçti sükür sonra hic bir türlü uyumamaya basladı annemde sallamaya basladı ayagında neyse öyle alıstı bir süre sonra ayakta sallanmak istemedi ve cok yorucuydu sabah 4 e 5 e kadar cekyatta oturup ayagımda sallardım ayagımdan indigi an sanki hic uyumamıscasına acardı gözleri 😀 gözlerimden yas akardı uykusuzluktan baktık artık ayakta uyumuyo 3. Ay hamak aldık su an 7 aylık yazarken bir yerdende sallıyorum hani 40 dan önce huysuz olan 40 dan sonra duzelirdi ya da tam tersi kızım dogdu dogası huysuz birde öyle sinirli kii 😀 ilk dogdudunda besiginde yatıyodu sonra ordada yatmamaya basladı eşim o zamanlar araba kullanıyodu yani işi arabayla gezerek mal dagıtıyodu kaynanam siz salonda yatın uykusuz kalmasın kaza yapar bilmem ne dedi bizi ayırdı bende zaten eşim horluyo kızı zor uyuttum uyancak diye sinir stres yapardım esimi sürekli bir o yana bir bu yana cevirmekten yatamazdım hala ayrı yatıyoruz e tabi artık sogukluk diz boyu her sey bitmis gibi esim ailesinin agzına bakar oldu aileside öyle parmagında oynatıyoki borcumuz oldugu halde para yetmedigi halde kendilerine evleri arsası yokmus gibi köye ev yaptırmaya kalktılar bu olay 4 senedir var 2 senedir evliyiz neyse bu sene malzemeleri aldılar yapcaklar sürekli para yok der ailesindeki herkes ama her şeyleride vardır. Neyse esimin arkadasına attıgı mesajı gördüm bildigimi hala bilmiyo demis ki babama tek basıma 30 bin verdim yinede begendiremedim abimler 1 tl para vermedi diye birde bunun üstüne abileriyle her ay 2 sene boyunca aylık 200 tl vercekmis ben sadece bu 200 tl olayını biliyoru oda ailesiylr konusurken o an ögrendim kac kere kavga ettim cözümü yok bosanma asamasına geldik cözümü yok valla bıktım ben. Konu cocuktan nasıl geldi buraya bilmiyorum 5 krs yardım etmezler her dk bizi yolarlar esimde yapcam tabi verceö tabi o beniö ailem der e tamam yap et ama biz her ayın ortasından ayın basına dahada cok iceri giriyosak yapma arkafas ihtiyacları yokki durumları gayet iyi bendr ortada kötü gelinim digerleri gibi yagcı olmadıgımdan neyse simdi köye gittiler 1 ay oldu esimin dayısının kızının dügünü var gitcez diyodu araba yok para yok naısl gitcez dedim bakıcaz dedi sonra bende deidm ki en iyisi sen git bu kız orda durmak uyumaz ben aylardır evden dügüne falan gidemem hem kızın alerjisi var diyetteyiz bagısıklıgımız dusuk saglıgımızdan önemli degil sen istersen git ya da takını gönder dedim tamam dedi hem oto koltugu almamız gerekcek dedim neyse dünde annesi babasıyla konusuyoduö esim iste bayramda gelceksiniz demi diyo dedim böyle böyle para yok gelemeyiz saglıgımızdan önemli degil oglun tek gelcek heralde dedim 10 saat ıstar ediyo ne demek paranız yok baslatmayın paranıza geşceksiniz ne bagısıklıgı ne oto koltugu kim görcek bir sey olmaz ben nasıl 10 12 saat kucagımda getiriyim diyorum bir sey olmaz gelceksiniz dugunde uzak durursunuz bilmem ne ay beni delirttiler ya valla kusura bakmayın o kadar dolmusum ki bu arada biz önceden bir yasıuoduk baktım olmuyo hamileligimin son ayı ayro eve cıktım aynı apartman yan apartman falan derken zar zor üst sokaga tasındık bu aralar bu krediler dusukken dedik ev alalım 1 sene sonra ödeme olcagından bendr calısırım bir sekilfr öderiz bir kac ev baktık ben biraz uzak bakıyorum o taraflara bahane uyduruyo kendi ailesinde yakın arıyo vende istemiyorum zaten oturdugumuz yer aile mahallesi resmen adım bası akraba arkadas bunaldım diyoru en sonunda vazgecti ev almadanda.