Mrcemn Oğlum 3 ay 5 günlük son 3 haftadır hep memede uyumak istiyor öyle de alıştı sanırım uykusu gelince karnı tok olmasına rağmen meme verene kadar ağlıyor başka türlü uyumuyor ne yapacam ben var mı Bi öneriniz nasıl bıraktıracam
Deletedmom334 Mrcemn atak dönemindedir ya da streslenmistir memede rahatliyordur, bir şey yapmana gerek yok zamanla geçiyor
RundownMom Mrcemn alıştıysa vazgeçmiyor ne yazık ki . 6 aylık olmak üzereyiz sadece memeyle uykuya dalıyoruz.
NicoRobin Mrcemn düne kadar 2 haftadır memeye yapışık gezen oğlum bugün emzikle yatip kendiliginden uyudu. Ben şok !! Bence de ya atak döneminde ya da bişeye streslenmiş aşağıda birisi söylemişti 🙈
NicoRobin Deletedmom334 geçer degil mi ya ben de bu durumdayım yakında işe başlayacam bebeğim bensiz uyuyamaz ağlar diye korkuyorum 2 ay 12 günlüğüz 😔
Deletedmom334 NicoRobin geçmiyor diyenler olmuş bizimkinin geçti 🤷 ama ben nasılsa geçer diye düşünmeden önce başka yollar deneyip son çare yine memeyi verdim, zamanla dikkati dağıldı unuttu 🤷
Mrcemn Deletedmom334 ben her yolu denedim emzik veriyorum ağlıyor sallıyorum ağlıyor istemiyo hiç bişey kucağıma alıp pışpışlıyorum illa meme
RundownMom Mrcemn 🤷♀️Şahsen şu an için en büyük problemim. Hatta şu an uyutmak için emzirirken yazıyorum. Başka türlü uyutmaya çalışınca kıyameti koparıyor.😒
NicoRobin Mrcemn 2 ay 12 günlük. Atak haftası mıydı artık neydi bilmiyorum şak diye geçti. Yani bugün için öyle en azından yarın nolacak bilemiyorum 😄 dün kabusu yaşarken bugün rüya oldu adeta 🤷♀️
Mrcemn NicoRobin ahhhhh darısı bize inşallah benim oğlum da öyleydi ama ne olduysa bu son üç haftadır öyle bide uykudan uyanıyor gözü kapalı ağlıyor kucağa alınca sakinleşip uykuya devam ediyor atak döneminde olabiliriz
NicoRobin Mrcemn olabilir.. ben dün ve bugün yatakta uzandık sarıldım öyle uyuttum bi deneyin sizin kokunuzu istiyorsa belki sakinleşir öyle uyur. Kucakta uyumasından daha rahat olur öyle uyursa