Evdebebekvar14 6 aylık bebeklere sabah kahvaltısında neler veriyorsunuz basıl veriyorsunuz öğle akşam ne yediriyorsunuz yada 1 günlük yemek listesi ne ne aralikalrla emziriyorsunuz ek gıda ne kadar veriyorsunuz ?? Şimdiden teşekkürler
Annesivekizi Evdebebekvar14 6 aylık bebek anne sütüyle doyar ben günde 1 öğün veriyorum haşlanmış kabak patates yoğurt yumurta sarısı meyve vs
File351047 Evdebebekvar14 oğlum 6 ay 22 günlük günde iki öğün veriyorum. Saat 11 gibi meyve bazı günler ise sebze veriyorum öğleden sonra ise yoğurt yediriyorum
idil1990 Evdebebekvar14 sabahlari ihlamur labne yumurta sarisi pekmezi karistirip veriyorum bazende ihlamurun icine cicibebe ve muz koyup yediriyorum. Oglem meyve puresi veya muhallebi hergun degisik meyve veriyorum. Aksam icinde kemiksulu corba tavuk sulu corba tarhana ya da sebze corbasi yapiyorum yogurtta muhakkak ya icine koyuyorum ya ayni anda yediriyorum
Evdebebekvar14 Annesivekizi doktorumun önerisiyle 5. Ayda tadimlara başladık biz ve hemen hemen azar azar herseyi yattık gibi ve 6. Ayda sabah kahvaltısının yapilmasi gerekiyormuş öğlen ve akşam da ek gıda verilmeliymiş 6. Aydan itibaren anne sütü yetersiz kaldığı icin zaten ek gıdaya başlanıyor mesela ben buyun gün ve gece sadece emzirsem bebeğim doymuyor artık ek olarak birseyler istiyor mama vermektense ek gıdaya geçmek çok daha mantıklı
Mnli Evdebebekvar14 benimki 8 buçuk aylık hala iki öğün besliyorum doktorum daha 3 öğüne geçmiyoruz dedi sabah kahvaltı yumurta peynir ya da yulaf meyve, pankek ya da patates tostu akşam sebze yoğurt ya da meyve yoğurt ya da kıyma sebze çok çok nadir de tarhana çorbası
File351047 Evdebebekvar14 kahvaltıya başlamıştık yumurta sarısı ve labne yedi ancak kabızlık olunca bıraktık doktor 7. Ayda kahvaltı ver dedi