Gulsen2703 Selam kızlar 3 ay 6 günlük bebeğim var sürekli ağzı akıyor eli ağzından çıkmıyor öpüyorum mesela hemen yanaklarıma saldırıyor elimi versem öyle hırslı emiyor ki sizde yaşıyormusunuz bunları?? 🥰
Mrcemn Gulsen2703 kesinlikle benim oğlum da 3 ay 5 günlük yaka önlüğü aldım ağzı çok sulanıyor elleri sürekli ağzında ellerimi tutup ağzına götürüyor şu an oral dönemdeler çevresini bu şekilde tanıyacak herşeyi ağzına götürerek
Aryemus_3 Gulsen2703 Benimde öyle sürekli kıyafet degistiriyorum bardakla su dökmüş gibi oluyo günlük bebegim yerinde duramiyo çok hareketli başını kaldiriyo oturmak istiyo
Azerikizi Gulsen2703 aa 9 nisanmi dogdu?? Ayni öyleyse ve benimlide tam tarifinize uygun dis cikyo sandim ama dr yok bisey yok daha dedi bas parmagi sureklo agzinda ve ben bu aliskanlik gibi kalor die endiseliyim☹️
nickimikili Gulsen2703 aynısı 7 nisan doğumlu aynı böyle yine bir uyku düzeni vardı bir Aydır üç gündür bozuldu memede yaşıyor vücudumun parçası gibi oldu
Fatmanuraliatilla Mrcemn 10 Nisan’da mi oldu benim oğlumla aynı gün olmuş ☺️ Evet sürekli eli ağzında emzik veriyorum almıyor ama eline bayılıyor
Katrem Bizimki de uykuya gecmeden önce yapıyor aynılarını. Bişey emmek istiyor. Emzik tutmamıştı. Hırsla elini agzına sokmaya çalışıyor bir türlü dalamıyor uykuya. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebeginizi ?
Sueda2929 Gulsen2703 8 nisan dogumlu oglum var ama premature bebek bu duzeltilmemis yasi. Elleri agzinda daha henuz ememior ama elleri surekli agzu da bide bu aralar oyun halisini cok sevmeye basladi
Avsininannesi15 Gulsen2703 benim bebegim babasinin yuzune burnuna koluna neresi denk gelse saldiriyo emmek icin