Dry_m 3 aylık bebegim o kadar çok kusuyor ki günde kaç tane kıyafet degiştiriyorum sayamıyorum. Gaviscon ve multium ilaç kullandık ama geçmedi geçmiyor aynı sorunu yaşayanız var mı neler yaptınız?
nilosunannesi Dry_m benim kızımda öyleydi 3 ay küstü pskolojik bozuldu ne akşam doktor aptamil Ar kullan dedi bıçak gibi kesildi benn şok oldum .kurtulduk 1 paket gaviscon kullandık tabii. şimdi ek gıdaya geçtik bitti çok şükür. sabret
btlbtl Dry_m geçmez geçmez 🤦🏼♀️ kusuyor hep kusuyor kiyafet degismekten yoruluyordum cocugu sevemiyordum ve surekli kendi ustumude degisiyordum sadece sabir 6 bucuk aylik olduk baya azaldi 👍🏼 mama kullaniyorsaniz bebelac thikner yada ar mamalari deneyin ise yarayabilir
Dry_m btlbtl yok sadece anne sütüyle besleniyor ve evet malesf kendi üstü yetmiyor gibi benim de üstümü mahvediyo 😥
btlbtl Dry_m bebelac thikner anne sutunede ilave ediliyor sadece kivamini yogunlastiriyor kusmasini azaltsin diye , emziriyorsaniz olmaz tabi ama biberon veriyorsaniz sagdiginiz sut icin en azindan oyle deneyebilirsiniz 🤗