seymamom Madame bazı hareketleri kendimce kolaylaştırıyorum tabiki mesela up&down plank zor bi hareket onun yerine düz plank yapıyorum.1 hafta içinde giremediğim pantolonlarımın düğmelerini kapattım.Cok etkili bi video biraz da yememe dikkat ettim tabi.
Madame Gamzem12_y evet, spor yapmayan bı insan bununla başlarsa kendini sakatlayabilir bile. Daha basit hareketlerden başlamak gerek
Gamzem12_y Madame ufak hareketler izledim mekik ve bacak sıkıştırma hareketi falan yaptm on dkk falan zor dayandm baya hammışım yavaş yavaş ilerler inşallah
Gamzem12_y Sevgi1 hiçbir sey yapmadım oğlum beş buçuk aylık koşturmacadan oldu herhalde doğum öncesi kiloma vardım ama biraz daha sıkı olmaya ihtiyacm var
Mom567 Gamzem12_y cold lipoliz var ya reklamlarda çıkıyor trendyolda yorumları okudum baya etki ediyor diyor ama emziren anne kullanabiliyormmu bilmiyorum
Bulutbey Gamzem12_y Ebru Karaduman evde egzersiz serisi var canım 4 video ilk video hafif bir hafta onu yapıyorsun ikinciye geçiyorsun biraz daha zorlaşıyor. Ben başladım bir kaç gün atladım ama olsun hiç yapmamaktan iyidir.
Bulutbey Gamzem12_y İlk iki gün ben de zorlandım ama sonraki günler yapması biraz daha kolay oldu bugün ikinci video geçtim yine zorlandım hatta sona doğru bıraktım o zaman ne oldu da vücut kaldıracaktır