Addie487 Emzirirken diğer göğsümdeki süt akıyor, göğüs pedi, ağız silme mendili koyuyorum fayda etmiyor. Çarşaflarımı sürekli değişmek zorunda kalıyorum, kıyafetlerimi de. Var mı bunun bir çözümü?
Deletedmom334 IrmakAliKerim Addie487 ben de mochi kullanıyorum çok memnunum, bi göğsü emzirirken diğer göğüsten akani sagiyor
nursenkutlu Addie487 benim de aşırı akiyordu her yer batiyordu ilk 3 ay. Göğüs kalkanı kullandım ben cok rahat ettim. İlk baslarda havlu falan koyuyordum ama olmuyordu akiyordu hep. Şimdi göğüslerim terbiye oldu sütyenin icinde de devamlı göğüs pedi var o yeterli geliyor. Yani zamanla duzeliyor rahat olun🤗 ben kalkana akan sütü attım ama veren annelerde varmış. Kalkanın hijyenine dikkat edin vereckeseniz. Sevgiler 😀
aytiii Addie487 ben fincan koyuyordum diğer göğsüme sonra onu kaşıkla iciriyordum Halen daha sabahları çok akar onu biriktiririm
limoncicegi59 İki gögsünü de eşit emzirmeye bak canım yok öylede akıyor diyorsan emzirdikten sonra kalan sütünü sağ rahatlarsın
Addie487 limoncicegi59 şimdi sağ göğsümü 15 dakika verdiysem bir sonrakine sol göğsümü 15 dakika veriyorum. İki emzirme arasını maksimum 2 saat tutuyorum. Sarılık yüzünden fazla uyuyor.
Mervemrah73 limoncicegi59 her iki göğsü 15 dakikaya sığdır öyle yapiyom ben pompa kullanımı daha çok süt arttırır süt kanalları genişler akarda akar sürekli süt dolu olur
aysunakin Göğüs kalkanı kullanabilirsin ben öyle yapıyorum hem sütü topluyor biriktirip dolaba atabiliyorum hem de sütün boş yere üstüne filan akmamış oluyor kontrol etmek lazım onu da tabi doldukça boşaltmak lazım Yoksa dolunca eğildiğinde o da boşalıyor üstüne 😊 ben dıştan pedle destekliyorum
Addie487 IrmakAliKerim süt sağma makinem var. Sağdığım süt ziyan oluyor onada üzülüyorum 😅 20-25 ml çıkıyor daha. Buzluğa atmaya değer mi
Humi Addie487 gogsunuz cok akiyorsa gumus kapak takmayon tek diyebilecegim sey o. Gumus kapakla havasiz ve akan sut hep dolu oldugu icin 40 gun gogus agrisindan agladim. Akmasida 30-40 gune geciyor. Gogus terbiyesi gibi dusunun bebek ne kdr emerse o kdr akicak. Benimde sizin gibiydi hep ustum sut lekesi carsaflari birakin yataga bile geciyordu. Simdi cok sukur azaldi. Arada sirada oluyor. Biraz zaman verin
metehanmom_ Addie487 normal dolapta 3 gün kalabiliyor canım, emzirme hemşiresi öyle dedi bana bende sağıyorum arada ama çok çıkmıyor o yüzden üst dolapta bekletiyorum gün içinde veya gece sıcak suyun içinde biraz bekletip veriyorum
Esleminannesi17 nursenkutlu terbiye olmayan olmuyor valla. Benim 7 ay boyu akti sutumu sagmayi birakalida 3 ay oluyor hala sut geliyor
Addie487 inşallah zamanla düzelir sağmal ya da toplamak problem değilde zaten emzirirken acıktığı vakit olmuyor ki vereyim sütü 😅 bir de dolapta iki gün duruyor süt ama üçüncü gün sararıyor bence üçüncü güne bırakmamak lzım
Addie487 Humi gümüş değilde silikonlar var hava boşlukları olan, onlarla ilgili bilginiz var mı? Temizliğini yaparım günde üç kez duş alıyorum zaten dikişlerin bakımı için. Ben onlardan sipariş verdim gelmelerini bekliyorum
laktas Addie487 silikon kalkanlar sütü tıpluyor. Hem uçlarını yaradan koruyor. İyilrşmesini kolaylaştırıyor. Ben kullandım memnun kaldım
Humi Addie487 emzirme danismani onlardan verdi sonradan bana onunla iyilestim allahtan. Sut akinca memeyle temas etmiyotdu. Ins en kisa surede gecicek 🙏
Esleminannesi17 Addie487 valla ben bildigin buyuk el havlusunu sudyenime sigacak kadar cok katlayip koyuyordum o sekilde bile ust baş batiyodu sut cok olunca hicbisey fayda etmiyor
Addie487 Esleminannesi17 valla Allah yardımcınız olsun işiniz zormuş 🤪 umarım o kadar sürmez ya yıkayınca geçiyor ama çarşafta kıyafette hep iz kalıyor aktığında
nursenkutlu Esleminannesi17 bildiğim kadarıyla rahatlayacak kadar az sağmak gerekli yoksa beyin çok süte ihtiyaç var deyip daha çok üretiyormuş. Tabi sizin durum nasıl bilemedim. Ben de ilk zamanlarda azalsın diye ada çayı içtiğimi bilirim. Bebeğim tıkanıyor nefes alamıyordu tazyikten. Cok korkuyordum.