yavrusununannesii Bugün yatis verildi 1 hafta hastanede yatcak böyle yaşayan var mı ne yapmam lazım nasıl bi süreç bu😔
Crazymomy yavrusununannesii bizde enfeksiyon kapmışız 3 gündür antibiyotik veriyorum ama yatış vermediler. Acaba başka bir problem daha mı var ki? Geçmiş olsun çok çok😞
aleynaerva yavrusununannesii canm cuma günü hastaneden aradilar idrarda endeksiyi var gelin yatus yaoalm diye sonucunu aldim bSka doktora götürdüm oda tekrar aldi tahlil temiz cik ti doktir kakasina deymis olsbilir drdi
Yg22 Merhaba benim kızımda idrar enfeksiyonu çıktı 6 AYLIK yatış vermediler ilaç verdiler ateş falan var sizin nasıl neyi var
yavrusununannesii Yg22 yok sadece ıdrarda koku ve sarılık vardı yüksek cıkmış baya enfeksiyon ondan yatış verdiler
iyikianneyim61 yavrusununannesii merhaba bu ara kızımın ciside kokuyor ve sarılık var ozelikle gece taktigim bezi sabah aldığımda koku ve sarılık oluyor. ama ates vs gbi sey yok acaba enfeksiyon olabilir mi ko herseyi normal suan kizimin nasu anlaşılır ki
Crazymomy yavrusununannesii bizimde yüksekmiş doktor öyle dedi ama canım birkaç güne bir daha gideceğim yine idrar verirsin bakarız bir de hala varsa ultrasonla bakarız dedi güzelce baya detaylı anlattı. Hastanede yatırıp ne yapacaklar ki başka acaba bende çok idrar yolu enfeksiyon geçirdim bol su bide birkaç ilaç başka bir şey geçirmiyor ama bakalım senin bebişe ne yapacaklar. Doktor iyisini bilir elbette ama özel hastane değil dimi? Özelde biraz keyfi yatırmış gibi geldi bana..
Yg22 Bizde idrarda koku var sabah tekrar hastaneye gideceğiz ateşi düşmüyor ilaçları kusuyor serum veririz dedi
yavrusununannesii iyikianneyim61 bizimde ateş yoktu sarılık vardı düştü ve ıdrarda koku vardi bence bi gösterin
Yg22 Crazymomy merhaba bir şey soracağım bizde ateşte var siz nasıl veriyorsunuz ilaçları bizim ki kusuypr hemen ve sürekli ateş tekini yapıyoruz ateşi iniyor çıkıyor korkuyoruz
Crazymomy Yg22 kaçıncı günü bugün bizim ateş 3 gün sürdü şuan düzeldi Allah şükür. Yoğun ishal var sırtına taşıyor oda geçer inşallah 😞 böğüre böğüre yutturuyoruz napalım minicik su minicik antibiyotik öyle öyle zor bela yani
Yg22 bugün ilk günü sabah gittik hastaneye dün ateşi vardı bugün de tahlil falan koydular bizdede öyle ishal sırtına kadar yapıyor uyuyor sıkıntı olmuyor ama korkuyorum ateşi yükselir diye 38 3 oldu en son şimdi 37 7 falan
Yg22 Crazymomy çok geçmiş olsun. Allah yardım etsin çoçuklarımıza bakalım yarın doktorumuz ne diyecek serum takacak büyük ihtimalle