Sedefbxl [bilinmeyen] ben 43gunluk oglumda dort gundur yapmadı anne sutu alıyo sadece cok kasıyo kendını doktoramı gotursem
Aysss [bilinmeyen] suan kızim 6 ay 2 günlük dogdugundan beri kaka yapamama sorunu var 1 ay da 2 kere bile yaptığı oluyordu ta ki o ilacı doktor bize verene kadar probiotic diye bir damla kullandık şükürler olsun suan günde 3 defa yapıyor Bence kullan ama önce bir doktora sor canım allah yardımcınız olsun çok zor biliyorum yaşayan bilir
Zeynapasel [bilinmeyen] kızım 7 gün yapmadı doktor normal dedi başından atti bizi ama yine de sulu yapmıştı kakasını
Sedanuraydnata [bilinmeyen] minicik bi sabun yolla anında yapıyor canım sabunuda kakayla birlikte atıyor. Ama yinede sen bilirsin annem eskiden hep öyle yapardık diyo bugün bende ilk defa yaptım mecbur kalınca ☹️
Balprens Canım hemşireyim ben biz genelde böyle gelen bebeklere başka türlü şey yapıyoruz ama bana doktorumuz birşey önerdi bende denedim gerçekten işe yaradı tavsiye ederim küçük bir maydonoz çöpünü alın ve zeytinyağına batırın bebeğinizin poposuna yavaşça girdirin daha sonra git gel yapın birden kakasını yaptığını göreceksiniz çok işinize yarayacak emin olun 🤗
Hande2424 [bilinmeyen] canım bir tane hurmayı ikiye bol yarım cezve suyunda rengi çıkana kadar kaynat sonra süz içir bebisini biraz bekle yapar inş bnm bebeğim öyle yapıyordu şuan 4 aylık oldu çok şükür düzene girdi
Fatosss BBana kalırsa bi doktora gidin benim bebeğimde 5 gündür yapmıyordu doktoru dedi 2 gun daha bekle baktım huzursuzlanmaya başladı çocuk acile götürdüm ve lavman verdiler nerdeyse 3 bez dolusu kakasını yaptı içi doluymuş meğerse be o gün çok rahat uyudu.Çok pişman oldum daha erken gitmediğim için bana kalırsa beklemeyin.
Sedanuraydnata [bilinmeyen] bende öyle demiştim annem fitil gibi yap dedi ama ben mini minicik yaptım ucunu yumuşattım canı bile yanmadı bende çok korkağım normalde
Merveahmet Sedefbxl yapılıyo canım 40 günlüktü oğlum yapmışlardı o şekilde alıştı lavman yapmadan kesinlikle kaka yapamiyodu takı kaleidon probiyotik damla kullandık kendi kendine yapmaya başladı
Jrarya Kızım Yaklasık iki gün kaka yapmadı doktorumuz gliserin kansuk fitil önerdi yaptıktan iki dk sonra kakasını yaptı 4 ay 3 günlüğüz
jotorofikgadin [bilinmeyen] demir alıyor ise ondan kaynaklıdır benimkinde 6gundur yapmadı dün yaptı iki kere hiç müdahale etmedik
jotorofikgadin [bilinmeyen] değişik öneriler okudum lütfen hiçbirini yapma dehşete düştüm eğer huzursuz sis olursa doktora gidersin onuncu gün sonunda