mom0989 Kızım günde 2 uyku yapıyor ancak 1 haftadır geceleri yatağına koyuyorum ağlıyor hemen gece 2 olmadan uyumuyor. 10 ay 23 günlük. Gündüz hiç bir sorun yok anlamıyorum neden böyle oldu. Diş desem gündüz 2 uyku yaparken hemen koyuyorum uyuyor.
Neriman2020 Olur o kadar diş te olabilir atakta olabilir.. gündüz uyuma sebebi uykusuzluktr. Gun icinde cok yoruluyor ise de ayni şekilde aksi hic uorulmaz ise de uyku problemleri olabilir.
mom0989 Neriman2020 her zaman 10 aydın rutin hayatımız. 3 diş çıktı hiç böyle yapmadı şimdi diğer üst diş çıkıyor anlamadım. Atağın bitmesine 11 gün var ama sanırım kızım atağın son haftalarında atak yaşıyor 😀😀
mom0989 Bilgiliannem bebekliğinden beri şöyle. Sabah 10-11 uyanış. Saat 14:00 ilk uyku. 1.5-2 saat uyuyor. 2. Uyku saat 6 da ama çok uyumuyor. Yatış saat 10 bazen 11 i buluyor. Hiç düzenimiz değişmedi. Sadece uykusu 3 ten 2 ye düştü o kadar. 7. Ayından beri de kendisi uyuyor.
Bilgiliannem mom0989 artık büyüdü annesi hep aynı düzen olur mu?her ay değişir uyku aralığı.uyumamasi çok normal sizin düzen yanlış çünkü
mom0989 Bilgiliannem 5. Ayda değişir dediler değişmedi 6. Ayda değişir dediler değişmedi derkeeen 11 aya gireceğiz sadece 1 haftadır geceleri uyurken zorlanıyor. Sabah erken uyandırma yapıyorum o zaman da çok huysuz oluyor mamada yemiyor. 2-3 güne alışır dedim alışmadı. Bu sabah 10 da uyandı mesela 1 de geri uyudu 2.5 da uyandı. Bakalım bugün nasıl gideceğiz. Sabah değilde gündüzleri uykusundan uyandırıyorum çok uyumasın diye