Hanis Var mı anneler biz gibi tüylü kızınız 🤭😍 kol ve omuz bölgemizde tuylenmemiz var dokulecegini sanmıyorum sağlıklari yerinde olsun yeter ki büyüdüklerinde ağda yaparız berabr 😀❤️
Neriman2020 Hanis 👋👋 Bizde öyleyiz hatta vajina etrafinda bile killanma var bıyıkları alni 😂😂😂😂😂 ama saçımız yok 😂😂🤷♀️🤷♀️🤷♀️ dökülür zaman ile dokulmezse de lazer var agda var 😂😂😂
elifimmmt Hanis canım benim kızımda ilk doğduğunda eeeeesmeerr ama bildiğin kapkaraydı teni / omuz / bel / kalça tarafı bildiğin tüylüydü şimdi 3 aylık oldu prensesim bembeyaz ve tüysüz .. yani sabret dökülecektir inşallah:)
Kbrbydk Hanis bizde de var hatta bazen bıyıklı kızım diye soyleniyorum😁 sırtında kuyruk sokumu üstünde, omuzlarda genital bölgede tüyler var.
busraozturk_11 Hanis canım benim kızımın da var biri dedi ki bana tüy olan yerlerine sütünden sür dökülür dedi sürüyorum kulakları döküldü 46 günlüğüz henüz
Hanis Neriman2020 benim kız birde sarı anlayamadım gitti esmer olsa neyse dicem 😂😂 teni beyaz olunca tüyleri de epey belli oluyor
Hanis elifimmmt 6 buuck aylık oldu canım dogdugundan heryeri kıl içindeydi bayağı döküldü ama kollarında sonradan çıktı omuz bölgesinde de kaldı bı derdimiz o olsun napalim sağlıkları yerinde olsunda 😘😘
Hanis busraozturk_11 benim kızım 6 buçuk aylık oldu canım dokulecegi kadar döküldü biraz kaldı işte budan sonra dökülür mü hiç bilmiyorum
tuananilmoms Hanis canım bizimkide öyle 5 aylık oldu hala var omuz bölgesinde bel bölgesinde okadar 😬 diğer kol vs onlar sarı gözükmüyor ama diğer saydıklarım siyah😬
hayalimgercegim-0910 Hanis bizimkinde de sapsarı bıyıklar var hep öyle sarı kalsa problem değil de büyüdükçe kararırsa baya bıyıklı olur uf.