Nil33 Bebeğim bugün 1 aylık oldu. 4 günlükken doktora gittiğimizde sarılığı 11 çıktı. Bir hafta sonra kontrollerinde düşmüştü.Gözlerinde sarı renk artınca tekrar gittik yine 11 çıktı. İki gün önce doktora gittik aynı. Karaciğeri normal. Nasıl düşecek değerleri? Şekerli su veriyorum artık. Endişelenmeye başladım😞
Kavunicibalik Nil33 şekerli su vermenize gerek yok. Emdikçe azalacak sarılığı. Bizim 50 günlükken falan geçmişti. Şimdi 80 günlük oldu, rengi daha yeni açıldı
CidemNisa Nil33 bizim 3 aya geçti bol bol emzir inanki geçiyor anne sütü sarılığı dediler 3-4 aya anca geçer dediler geçti şükür
Deniss99 Nil33 naptin sen sakın bişey verme anne sütü sarıligidir benimki 3 aylık daha yeni 2 ye düştü
Ayysegul Nil33 bende cok çektim ama senin ki kadar uzun kalmadi sarılığı hatta biz ısın tedavisi bile gördük. Emzirdikce geçer diyorlar doğru ama ben mama takviyesi yaptım ondan sonra azaldı. Birde anne sutu sarılığı diye bisey varmış ondan olabilir mi sizin ki acaba
sedabugra bizimde öyleydi 19 a kadr çıktı hastanede yattık ilk bir haftalıkken sonra 15 günlükken şuan gittiğimiz doktorumuza başladık anne sütü sarılığı dedi 2 aya geçecek dedi şuan 3 aylığız ve yeni yeni bitti sarılkk vermeyin şekerli su emzirn bol bol
Nil33 Bugün doktora gittik 11 çıktı yine.Yarım saate bir emziriyorm artık göğüslerimin ağrısından duramıyorum o derece aöa düşüşe geçmedi bir türlü
Nil33 Newmom Beyaz şapka giydirdiğimde sarımsı leke oluyordu.Ben de ne çabuk kirlendi yeni banyo yaptırdım diye düşünüyordum. Ama bugün beyaz giydir deyince anladım ki sarılıktanmış