Mucizemveben90 Kakasında nokta kadar kırmızılık vardı normalde laktoz intoleransı vardı ama ılk kez kakasında böyle birsey gordum bugun hıc uyumadı ve agladı daha once kakasında gızlı kana bakılmıstı bırsey cıkmamıstı https://hizliresim.com/fM2zZX
Damlarden Mucizemveben90 benim bebeğimden de geldiği olmuştu bi süre sürekli gelmişti meğer yumurta beyazına allerjisi varmış artık yemiyorum çok şükür düzeldi 🙏🏽 Sizin de allerjik olabilir
Ececik07 Mucizemveben90 süt alerjisi vardır süt ve süt ürünleri tüketmeyin kahvaltı da dikkat edin peynir falan yemeyin sütlü Tatlı yemeyin
Mucizemveben90 Damlarden ya yediğim seyler cok sınırlı zaten sabahları zeytın ekmek yiyorum bu sabah domates yedım ekstra dün et yedım o mu dokundu anlamadım ve cok huysuz ağlıyor sızınde ağlıyor muydu
Damlarden Mucizemveben90 evet benimki de çok ağlardı çığlık çığlığa susturamıyorduk kaç saat kucakta gezdirirdik alerjiden oluyordur bence belki et falan dokunmuştur bilemedim bi alerji testi yaptırın bence
Hbbadgzl Mucizemveben90 benim oğlumda da süt alerjisi vardı bir kere kırmızı et yedim kan gelmişti protein oldugu için oda dokunabiliyor domateside pişmiş yemeye gayret edin oda alerjiyi artırıyor
Nalanylmz Benim bebeğimde de oldu çok ağlıyordu sürekli emerken çığlık atarak memeden çekiyodu kendini huysuzluğu da çok vardı doktorumuz alerji dedi çerez özellikle fıstık tropikal meyveler susam yememem gerektiğini söyledi ben yemiyordum ama devam ediyodu yumurtayı kestim benimde şuanlık düzeldi isterseniz bi deneyin sizde
Mucizemveben90 Damlarden alerjı doktoruna gttık ama derıde döküntü olmadıgı ıcın bana süt süt ürünleri dıyeti verdı kakada kan yoktu o zman sımdı yazdım dokturma yarın giderız olmazsa doğduğundan beri hep bi derdi var zaten hep aglıyor Allahım dermansz dert vermesın sizede Allah razı olsun cevap yazdınız
Damlarden Mucizemveben90 ben de ilk süt diyeti yaptım ondan şüphelenmiştik ama sütten bi şey olmadı yumurta allerjisiymiş sizin de yakında belli olur ne olduğu çok geçmiş olsun .
Mucizemveben90 Damlarden Nalanylmz yumurtada tüketmiyorum 2 haftadır tahın pekmez ve hurma yedım dün ve bugun tahınde susam var o mu yaptı bılmıyorum uykuya dalamıyor bir türlü ya ne zaman gecıyor acaba sütten yedıklerımızın etkısı
dertlikerkenez Mucizemveben90 merhaba neye alerjisi olduğunu bilmek çok zor alerji doktorumuzun verdiği listede en alerjik olanlar süt yumurta patlıcan domates çilek pirinç kakao susam tahin tropikal meyveler kuruyemiş deniz ürünleri daha az alerjik olanlar dana eri tavuk eti böyle böyle liste uzayıp gidiyor maalesef hangi birini keseceğini insan şaşırıyor o nedenle en güzeli doktorla görüşmek
Nalanylmz Mucizemveben90 sütten gitmesi 2-3 haftaya kadar devam eder demişti benim doktorum sizide yüksek ihtimalle tahin yaptı
dertlikerkenez Mucizemveben90 resim eklemeyi beceremedim en sık rastlanan alerjen ürünlerin listesini vermişti doktorum ıspanak ve mercimek benim en çok şaşırdıklarım kalanlarda zaten gaz yapıyor diye yenmemeli insan kendini çok karışık bir kısır döngüde buluyor maalesef
justgotmom Benim bebeğimde de öyle başladı sonra arttı. Çoklu besin alerjisi var ama iki aydır hala kan geliyor kakadan. Bir sürü şey yemiyorm ( süt ürünleri, yumurta, domates ve kırmızı meyveler, mantar, kuruyemiş..) ama çözümünü hala bulamadım malesef.
Mucizemveben90 justgotmom bende bir aydr süt ve süt ürünlerini yemıyorum yumurta da tabi bı cok seyı gaz yapr dıye yenıyorum cok gazlı cünkü taze fasulya makarna pilav falan yıyorum
Mucizemveben90 dertlikerkenez aynen oyle kahvaltım sadece zeytın ekmek ya o kadar yorucukı sonucunda bebek ıyı olsa hiç umrumda olmaz da oda mızmız hep