Yeniann3 Kızlar bunlar için gaz giderici deniyor. Ama instagramda takip ettiğim emzirme danışmanları rezeneyi önermiyoruz diyor. bana hastaneden gaz yapan besinler listesi verdiler orada kimyonda yazıyor. Anlamadım gitti 🤷♀️
hunilimomm Yeniann3 kimyon içtim hep yanlış bilmiyorsam rezene sanırım sakinlestiricimi bisry etkisi varmış fazla önermiyorlardı ama ne yersen ye gaz olucahi zaman oluyor canım senin kendine de dikkat etmen lazım senin gazın varsa bebeğe de geçiyor
Seren-61 Yeniann3 valla Sab Simplex bu damlayı kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamıyorum kesınlıkle tavsıye edıtorum bu gaz damlasını.
Birkoalaanasi Kimyon gaz alır olarak bilinir. Kimyonlu suyu siz için emziriyorsanız bebeğinize geçer, rezene ise çok masum birşey değil malesef.
hunilimomm Yeniann3 cezvede suyu kaynatıyordum içine toz kimyon bi çay kaşığı atıp 5 fk demliyordum sonra süzüp içiyordum her yemeğe de bol bil kimyon koyuyordum
Birkoalaanasi Yeniann3 Sen annelik iç güdüne güven her zaman. Zararlarını ve yararlarını okuduğunda hangisi bebeğin için iyi gelir diye düşünüyorsan her konuda onu yap.