Deletedmom896 Namee16 damaklı kauçuk daha sağlıklı demişti Dr muz nuk marka damaklı kauçuk kullanıyoruz sadece çok özen istiyor temizliği direk toz çekiyormuş kauçuk olduğu için
Mom091 Namee16 sonradan kaynana postu olsa yorum yazardınız dememeniz için cevap yazıyorum. Emzik kullanmadık malesef hiçbirini sevmedi o yüzden bir fikrim yok🥰
Aselask Deletedmom413 etkiliyo mu diyecektim etkiliyo yazdım az psikolojim bozuldu da 😂😂 kızım 3 aylık ve sadece 5 dk emiyo buna canım sıkkın emzik engeller mi diye soracaktım aslında
Namee16 Deletedmom896 Chicco denicem de alır mı almaz mı bilemiyorum ya.uyurken yada dışarda emse yeter
Namee16 Mom091 aklıma geldi ama daha farklı bişey yazayım dedim 😂 ilk çocuğum da almamıştı çok zor oluyo.simdi oğlum alsın istiyorum
esra0474 Silikon iyidir. Benim kızım silikon uç ile birlikte emziği de bıraktı, şimdi beni emzik olarak kullanıyor 🤣 fakat ben yeniden silikon emzik konusunda ısrar ediyorum. dipnot: postun başına kaynana yazın daha verimli olur 🤪 sevgiler
Deletedmom413 Aselask 🤣🤣🤣 bende yooo ne munasebet dicektim Aslinda pek saglikli birsey degil emzik. Ama cok kurtarici. Meme reddide yasamadim.
Namee16 Aselask emzik etkilemez biberon etkiler mama verdiği için emzikten bir şey gelmez neden etkilesin.
Yeniann3 Aselask bana hemşire daha iyi emme refleksi gelişir dedi. ama buna da herkes birşey diyor sanırım
Aselask Deletedmom413 etmiyorum 5 dk emiyo diyelim elimle sağabildigim kadar sağıyorum onuda kendine içiriyorum kaşıkla inşallah geçer bu günler