alnhdy kızlar sadece mamayla beslenen bebeğinize kaçıncı ayda kavanoz maması vermeye başladınız?hero baby de 4. aydan itibaren yazıyor acaba versek sorun olur mu ???
Crazymomy alnhdy bazı mamalarda 8-9.10. Ayından itibaren veriliyor. 4. Ayından itibaren yazanı verebilirsin. Bir sorun olmuyor ama organik tercih edelim yine ne olur ne olmaz iyisi olsun :)
Ruzgarin_annesi alnhdy ben 5 aylıkken verdim canım ama istersen hero baby verme sanırım onlarda şeker oluyor ben hipp kullandım içeriğinde sadece meyve püresi var katkı maddesi ve şeker kullanmıyolar
Crazymomy alnhdy hipp ve yanılmıyorsam hero baby bazı kavanoz mamaları organik oluyor. Diğerleri 2-3 lira ise onlar 5-6 lira oluyor.
kaansmom alnhdy hero baby değilde hipp markasını öneririm dışarı çıkacağım zamanlarda yada birşey yapamadıysam veriyorum çok seviyor
alnhdy Rmyskrts doktorunuza sorun ama anne sütü alıyorsa ve kilosu iyiyse gerek yok diye biliyorum ben bebeğiniz kaç aylık ?
Omak_Burcu alnhdy bende çok heveskiydim bu konuda ama daha sonra kendim yapabilirim dedim denedim oldu 😊😊 ne kadar organik tercih edelim desek içinde bir ton katkı maddesi var yani hiçbiri organik değil bence kendin yapmayı dene eminim olacak☺☺☺☺☺
Omak_Burcu alnhdy nelik istediğine bağlı mesela görmüştüm hatta bir tane hipp marka kayısı şeftalili almistim Açtım baktım tadına da baktım Sonra seftalilerin kabuklarını soydum 5 6 tane kayısı da attım hepsini rondoya oldu bitti bu kadar 😊😊
Omak_Burcu alnhdy sebzeler de aynı şekilde iyice yıka Buharda yada az suda hasla at rondoya kendi kavanoz maması yap