Annemmmm Bebeğim 6 aylık bayramlık Alicam ama ilk defa alışveriş yapicam o yüzden kalıpları nasıl bilmiyorum tulum alicam şortlu 18/24 alsm buyukmu gelir
Mervegem Annemmmm kac kilo bebegin canım ben 7 aylıkken kotunun İnternet sitesinden 16 parca 18_24 ay aldım sonra hepsi asırı büyüktü magazada degisip 9_12 aldım
Aselmevailaysena Annemmmm sürekli alışveriş yapıyorum tam kalıp ama tulumu 1beden buyuk al tulumlarda anca oluyor
Aslancikk Bebeğim üç aylıkken Trendyol dan kotondan aldım 3_6aylik ama küçük geldi..kalıpları çok kucukdu
Annemmmm Mervegem işte bnde ınternett sitesinde n Alicam degsitirmek le de ugrasamm 7 kilo kziim şuan diğer kıyafetleri hep bir yas ama bu markanın kalıplarını bilmiyorum
Adarenn Annemmmm bebegin kilosunada bağlı normal değerdeyse 9-12 alabilirsiniz ayına göre biraz iri bir bebekse 12-18 olabilir ama 18-24 çok büyük olur
Zeynep35_ Annemmmm 6 ay ıcın 18/24 olduköa buyuk olur ben 7 aylıkken 9-12 almıstım olmustu bır beden buyuk tercıh edın
Pinar4063 Annemmmm bazen tam oluyor bazen küçük bazende büyük😀 tulumları büyük mesela tişörtleri şortları tam bodyler küçük gibi☺️