Merve789 Aptamil mi ? Bebelac normal mi? Sma mi? Hepsini deneedim suan smadayiz mama degisikliginde bebekte neler gerceklesir yarim kalan bebelaci da kullanayim diyorum aptamilden vwzgectim asiri gaz yapti
Esracm Merve789 malesef mamalarin heosinin yaptigini duydum. Ben 10 gun sma kullanmistim cok sukur bıraktım sutum gelince
Merve789 ozgurunannesi memnunmisunuz biraz tuhaf kokuyo sanki? Yani bilemedim kac saat tok tutuyo onu anlayamadm ben geceleri 2 kere versem bi gece uykusuna baslarken ardindan 3 saat sonra tekrar kaldirip yapsam agir gelirmi
ozgurunannesi Merve789 11 aydır kullanıyorum ben çok memnunum ilk ay Aptamil kullandım ama bebeğim tadını sevmedi kabul etmedi. Tadı bize gayet normal geliyor. 27 gunluksee 2 veya 3 saat arayla beslenmesi gerekiyor zaten. Kaç cc içiyorsa 2 veya 3 saat arayla yapabilirsiniz.
Merve789 ozgurunannesi bazen iciyor bazen icmiyo ama kusmalar cogaldi doktor 90 ml iciuorss sutnden mamadanda 90 icer dedi ama 30u anca iciyo acaba begenmiyomu
ozgurunannesi Merve789 Merve789 reflusu olabilir mi ? Emzirmiyorsunuz galiba sadece mama alıyor yaa çok geliyor doyuyor. Yada reflusu olabilir oda çok kusturuyor