defnezeynep Büyüklerimiz bizleri hep kundakladiginini söylerler bende Bebeğimi kundakliyorum hatta çok hareketli bir bebek olduğundan kundakladiginini kendini uyandırıyor ama bir kaç yerde de kemik gelişimini engellediğini duydum bu yüzden kafam çok karıştı kundaklamali mi kundaklamamali mi
Dodonay defnezeynep yarım kundak diyorlar. Kolları sıkı ama belden aşagısı gevsek. Bakın isterseniz internetten. Onu tavsiye ediyolar
Kroniksakar defnezeynep sadece uyurken yarım kundak yapın sıkmadan. Motor gelişimi için ellerinin serbest olması çok önemli
Canansena defnezeynep uyurken yarım kundağın bir sakıncası yok diye biliyorum 4 ay boyunca bebeğim öyle uyudu bacaklarını kundaklamayın kalça çıkığına falan yol aça biliyormuş ben ilk zamanlar çok araştırmıştım
Omurr defnezeynep 3 ay 24 günlüğüz hala kundaklıyorum doğduğındaki gibi değil ama ayakları açık kolları hafif sarılı yoksa uyuyo sonra anlık korkuyo
Yasara18 Bende kundakladigim tabide cok sIkmamak Sartliyla ayaklarida gevsek birakmak gerektini biliyorum benim ebem bana öyle göstermisti😊
Dodonay defnezeynep bacaklarını sıkmazsanız sorun olmaz bence. Eskiler sımsıkı kundak yaparlar ya. Zararlı olan o
Srpege defnezeynep biz çok memnun kaldık oğlum çok hareketli Müslinle yapılan kundaklardan hemen çıkıyor gece sürekli yenilemek gerekiyordu bunu kullandık rahatladık ve içinde hareket de ediyor
Ebalci Bende kundak yaptım ama yarim kundak valla canım bizimkisi artik büyüdü olmazda ama yenidoganlara oneriyorum önümüzde kış ister istemez emzirmeye kaldırdığında geceleri üşüyecektir..
defnezeynep Ebalci aynen usul diye korkuyorum birde sürekli y organını temelidir ne ortersen ört aciyor