Deletedmom896 Sessizlik20 valla giriş çıkış yerlerini tespit ettim nane yağı döktüm evi nane yağı ile sildim kurtuldum 💃🏼
Zeynepikram Sessizlik20 valla yıllardır ne yaptıysam bi çözüm bulamadım artık onlarda evin bir ferdi gibi oldu iki saat görmezsem gözüm arıyor başlarına bir işmi geldi diye endişeleniyorum 😂
Busrammesut Bi yaz annemin evinde de olmuştu balkondan geliyodu arap sabunun sıvı olanları var fisfis şeklinde karıncaların gezdiği yerlere onlardan sıkmıştık bi daha olmadi 2 3 senedir de hiç karınca görmedik annemde
Deletedmom896 Sessizlik20 valla çözüldü şükür ben doğum sonrası bir gün hastanede kaldım eve bir girdim koridor boyu yol yapmışlar çok şaşırdım onları incitmeden nane yağı ile çözdüm işi birde sivri sinek içinde lavanta yağını cam eşiklerine sürüyorum biraz sulandırıp odaya 1 saat önceden sıkıyorum onlardan da öyle kurtuldum ☺️
SeymaBeyza Benim evimin her yanindan karinca fiskiriyordu BİÇER marka bir ilac almis gecen esim.Mutfaktakiler tamamen gecti.Ayni markanin sinek ilacini da aliyor kapi girisine sikiyosun sinek cok gelmiyor eve.
caglaakdogan Giriş-çıkış yerlerini tespit edip silikon basıyorum. 3-5 gün rahat ediyorum. Başka ne yaptıysam olmadı. Ama onlar bir yolunu bulup yine ortaya çıkıyorlar😔