Yesimgulcakir 11RabiaAsel11 anladım canım akşam yatarken tekrar bi tane içsemmi diye düşünmüyor değilim ama kullanmym belkı sabah içtiğim ilacın etkısı yarına çıkar😂
Bssrr Rabiaszlik bemde başladım kullanmaya fakat damlalar çok pıtıtr pıtır dökülüyor nasıl sayıyorsunuz 😊
Gizhem91 Bence doktor kontrolunde kullanın böle ilaçlari içerigini bilmediginiz ilaçlari tüketmwyin bence süt arttırıcam derken farklı sıkıntılar yasamayın
Hilalysr Yanlış anlamayin ama ilaçlarla süt arttirmya çalışmayın arkadaşlar o ilaci önerenden fazla önermeyen doktorlarda var yiyip icmenize dikkat edin derim her nolursa olsun ilac ilactr sonuçta meyve kompostosu kabak tatlisi kadar süt yapan bişe yok ilactan sakının kendinizi bence bebeğe mama kadar annede gerek kalbe kdar etkiliymis ilaç Allah korusun😔
2melek1anne 11RabiaAsel11 bende kullanmak istiyorum ama aile hekimim gerek olmadığını söyledi omermiyorim onu gereksiz yere ilaç almaya gerek yok vucuda zarar dedi😕 bende artsin diye kullanmak istiyorum ama bilemedim
Annecik999 [bilinmeyen] ben sabah 1 çay bardağı akşam da bir çay bardağı içtim ertesi gün doluluktan ağrıdı canım