Deletedmom297 Acemiy Ayy kizz ben aldim 100 tlyr indirimden. Piyanolu o kdar guzel ki. Gunde yaklasik 1 1.30 saatini onda geciriyor bende nefes aliyorum. Cingiraklari tutuyor kendine cekiyor ya da isiriyor 😂 sonra ayakalriyla muzik caliyor. 4 farkli opsiyon vardi muzik nota bebek sesi falan 😊 Kesinlikle al hic pisman olmayacaksin. Gun gectikce daha guzel oynuyorlar.
Mom061 Acemiy Fisher price piyanalo oyun halısı almıştım, kızım çok severek kullandı. 3 aylıkken başlamıştık kullanmaya,6. ayına kadar oynadı. Şuan 10 aylık eskisi kadar olmasa da arada oynuyor.
Acemiy Deletedmom297 nerden almışdın şuanki fiyatlar da o civarda da gitti gidiyorda birkaç oyuncakla birlikte 164 diyor sadece müzikli 100 tl kararsız kaldım
nurtalay Deletedmom297 canım markası ne acaba seninkinin fisher price baktım ama aşırı pahalı onunkiler daha uygun bişey istiyorum bende
Kuzumveben Acemiy 2 seneyi gecti canim hamileyken almistim hepsiburadadan almistim markasini hatirlayamadim
Acemiy Birkucukeylulmeselesi bizim Cuma günü 40ımız çıkıcak ve artık uyanık kalma saatleri azaldığı için geç bile kaldım almak için diyorum 🤩😊
Deletedmom297 Birkucukeylulmeselesi Bende 2.5 aylikken almstim suanda 4.5 aylik cok guzel oynamaya devam ediyor
Acemiy Birkucukeylulmeselesi gitti gidiyorda 3 parça oyuncakla 160 tl hatta birisi önermişti ama o yüzden tek mi yanındakilerle mi alsam kararsızım
Birkucukeylulmeselesi Acemiy aslında bende bayadır düşünüyorum da ilçedeyiz eşim asker tüm kargolar girmiyor internet tem almadım hastane alışveriş için elazığa gidiyoruz ve geldik geleli çıkamadık işler aşırı yoğun yanı alamadım aslında anlatmak istediğim bu inşaAllah hastaneye gönderirlerse gidicez o zaman alıcam
Birkucukeylulmeselesi Acemiy Piyanolu Balina Oyun Halısı bu benim beğendiğim inşaAllah mağazasında vardır
Acemiy Birkucukeylulmeselesi inşallah kuzum bende benzer durumdayım netten alışverişe de güvenemiyorum ama hangisi daha avantajlıysa ona yönelmeyi düşünüyorum
Deletedmom297 nurtalay fisher prive gereksiz derecede pahali hic gerek yok ona. Markasiz benimki normal gitti gidiyordan almistim. Share the fun yaziyor ustunde baskada bisey yazmiyor
nurtalay Deletedmom297 ya işte plastiği iyi olsun diye ona baktım bende ama o parayı vermeye de hiç içim rahat etmez o yüzden sizinkine bi bakıyım