BusErva Merhabalar sütüm var ama yeteri kadar olmadığını düşünüyorum tavsiyeleriniz varmı neler kullandınız
yigitalpinannesiii BusErva emzirme kampı öneriyorm6 googleden araştırın. Hiç-bir yiyecek sütü tek başına arttırmaz bestlak damla kullanabilirsiniz
eslemsiii BusErva e bebekteki Malt içeceklerden içmiştim ben. Helva yeşil soğan dereotuda süt artırır.
Mavimsi45 BusErva ısırgan otu çayı, dereotu ve incir hosafinin faydasini gordum ben. Sütüm hala az ama ilk zamanlara gore daha iyi diyebilirim
BusErva eslemsiii malt içeçeği hiç kullanmadım ama helva çikolata kuru üzüm çok tüketiyorum faydası var
Zeyno111 BusErva Gece yatmadan önce incir hurma yulaf kuru dut bunları sütle kaynatın yiyin için dinlenin. Maden suyu kefir bulgur pilavı irmik helvası bol dereotu bol su yine çok iyi.
eslemsiii Zeyno111 bu saydıklarınızı suda yapsak nasıl olur sizce Kızımda süt ve süt ürünleri alerjisi varda sütle kaynatamam Ya da bitkisel sütle mi yapsam 🤔
Defne_cicegim Malt içeceği kilodan başka hiç bi işe yaramıyor ayranda güzel süt yapiyo ama en büyük etken kesinlikle su çok sevdiğim bi ablanvar emzirme danışmanı ınstagramda emzirme_danismani semra abla onun sayfası çok faydalı tavsiye ederim 🤗
Melekannesi27 BusErva üzüm karpuz dövme bulgur tahin helvası rezene içiyodum ama artık içmiyorum bol bol su havuç hurma dut ben bunları yiyince baya artıyo hatta gece uyumadan önce karpuz ve uzum yiyip uyuyorum goğuslerim süt doluyo gercektende
Zeyno111 eslemsiii Suyla yapabilirsin canım tabi ki kuru dut incir suda da çok güzel fayda sağlıyor suyunu iç kendilerini ye komposto gibi