CigdemAras Merhaba 4.5 aylık oğlum var doğduğundan beri Sma kullanıyoruz ama artık severek yemiyor gibi geliyor 5-6 saat aç duruyor 😢 kullandığınız mama hangileri ?
Mrsxscape CigdemAras Ben 2. Ayından beri hipp combiotic kullaniyorum 4 aylığız şuan. Cok gazliydik o yuzden buna geçmiştik hala devam
Powermoms CigdemAras golden goat bebek maması kullanıyorum Dr önermişti 7 gunluguz ama . Keçi sütlü mama anne sütüne en yakın süt oldugundan Dr önerdi. Şimdilik bı sıkıntımız yok şükür 🙏
belizedizeliz CigdemAras Golden goat veriyorlar hastanede 10 günlük kızıma eve gelince bende eğer sütüm artmazsa golden goat ile devam edeceğim.
CigdemAras Mrsxscape hipp combiatic ile hipp organik arasında fark var mı bazıları karton kutunun içinde satılıyor bunu çok merak ettim
Cansubursa22 CigdemAras yok Muş bende sordum doktoruma combiotic gazlı bebek için organikle arasında bir fark yok demişti doktorum bende karton kutu aldım 800 gram 112 TL b&g storeden ilk alisverisimdi tereddüt etmiştim ama geldi
Mrsxscape CigdemAras yok canim sadece gaz yapmıyor çalkalasan bile köpürmuyor. Genede icerigine muhendisoglundan bakmak lazim aslinda. combiotic 900 gramken tenekedeydi şimdi kartona geçmişler 800 grama düşmüş
Mrsxscape CigdemAras Normal hipoin aksine combioticte sindirime ve bağırsaklara yardımcı probiyotikler var bebekler için hazmı kolaylaştırıyormuş baktim şimdi :)
CigdemAras Cansubursa22 Çok teşekkür ederim bilginiz için bende Sma mamaları ordan almıştım ordan aldıktan sonra yememeye başladı anlamadım 😢 acaba gerçekten mamayımo sevmiyor yada içerik mi değişik tereddüt ettim çok sağolun
Mrsxscape Cansubursa22 cok uyguna almişsiniz ben 800 gramı 135e aldim diye seviniyodum 😂 kac gunde geliyor kargo